0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (429 puan) tarafından
Smdi bacılar benim karşı komşum çok samimiyiz yani yedgimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hatta bir yıldır benm fırınım ondadır onunki bozuldu diye 

1 yıl sonunda fırın aldı kendine bnmkini verdi ve bianda o yeme içme Faslı kesildi aramızda neyse dedim olabilir 

Sonra bir komşu var aniden evime geldi torunun canı sıkılmış bnm.oglanla oynasın dye dedim ki yeni doğum yapmışım oyun oynamk için bana mı geldin 

Neyse aldım eve karşı komşuma da bisküvi fln var mi snde dedim bnde hicbsy kalmadı dedim 

Oda amann o dedikoducu dikkat et yüz verme dedi 

Sonra karpuz getirdi bana bnde koydum o dedikoducu dediği kadın aaa bu havada karpuzu nerden bulmuş bu tadı tuzu yoktur bunun dedi 

Bnde zengin o bilmiomusun dedim 

Güldüm karsi komsumda duyuyor bunu yani hani şaka yaptgimi bilir oda bna derde hep espri fln

Sonra komşum gitti o kaidn ayy buda çok çalışıyor canın kıymetini hiç bilmiyor fln dedi 

Olabilir deidm herkes çalışıyor herkeisn canı kendine kıymetli dedim 

Komsumda bu lafı duymuş bana dedi niye öyle beni konuştu dedim merak etme bn kapattim konuyu 

Sonra o kadın tekrar geldi eee bzim canimiz sıkıldı çocuk oynamyaa gelsin sana 

Alamam eve deidm yeni doğmuş bebeğim var evde 3 aylık oyun parkı mı burası kabul edemem kusura bakma deidm 

Oda karşı komusma döndü  evde olsaydı ona giderdim hep iş heo iş  gece de gidecek ise artık dedi 

Bizi ilgilendirmez deidm 

Komusmda evde duymuş 

Bir kaç gün sonra gitti o kadına kadın demiş ben öyle bsy demedim heo ırmak uydurdu bak smdi namazdan kalktım yalan söyler miyim ben 

Bı baktım komşum tavırlı geldi ne oldu dedim artık kimseyi sevmem ben dedi kuzeyi de getirme bana  kimseyle muhatap olmuyorum artık deid 

Ne oldu deidm o kadın öyle şeyler dememiş sen uydurdun dimi dedi 

Ne alaka sen duymadın mı dedim hiç cvp yok 

Bnde gittim o kadına ayy o yanlış anlamış beni cnm sen kusura bakma fln yaptı 

Ben evden çıktım gbi aramış  ırmak bana geldi senn hakkında bsyler dedi dye 

Smdide ne kapımı çalıyor ne bsy bde 3 aylık bebeğe tavır yapio 

Çok zoruma gitti onunda bebeği olmuyor dye bn kuzeyi hep veriodum ona sevsin öpsün uyusun dye  

Allah'a havale ettim çekildim bnde ama zoruma gitti.

Yüz yüze gelmek istemiyorum gelirsem nasıl hareket edim uzun oldu kusura bakmayın 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maalesef bu tür şeyler yaşamamak için mesafe şart. Her şey ömürlük değil boş ver bu da buraya kadarmış Allah için görünce selamını verirsin almazsa onun sorunu olur sen hayatına devam et. Tamam komşuluk falan önemli de kendi ailemizden mühim değiller
(429 puan) tarafından
Tabi cnm yani ama yani hem kendi o dedikoducu dikkat et diyip hem ona inanması Zoruma gitti hayr kendide duydu
Bde en çok bebeğe tavır yapmak nedir Melek dha o
Ben mesafe koymak istiyorum dese tabi derim de
Onu bile vermek gelmiyor içimden
tarafından
Canım asıl seninle arasına mesafe koyan birinin bebeğini sevmeye devam etmesi saçma olur tabi ki vermemelisin bu konuda çok yanlış düşünüyorsun. İnsanlara bu kadar güvenme lütfen özellikle çocukların söz konusu olduğunda
(429 puan) tarafından
Yok zaten veriom demek de öyle al git değil tabi
Sevmek istegdinde bende yanında oluyorum.oyle direk al evine git der miyim
O bnm mucizem bsy olur eder Allah korusun
Bnde hep yanındaydim o ne zaman sevmek istese
-Reklam-
0 oy
(5,146 puan) tarafından
Benle selamı sabahı kesen insanı yolda görsem yüzümı cevirir yokmuş gibi davranirim. Şuan öyle yapıyorum komşumla konusmuyorum. Başkasına inanmayı tercih etmiş. Birde çocuğu olmuyor diye çocuğum al sev demek bana göre çok yanlış o insanı daha çok zedeler 
(429 puan) tarafından
Hamile olduğumu öğrendim de bnmle birlikte ağladı etti doğdu eve geldgim gbi geldi ağlasın hemen gelirdi yardım edim mi ben fln
Bde onun 10 yılı aşkın süredir olmuyor  dedim ne olcak bebek kokusuna hasret
 Bnde kafamı cevircem haklsijn bnde selam ble vermek gelmiyor içimden
(5,146 puan) tarafından
Anladım canım birbirinize iyilikleriniz dokunmuş sonradan yaptığı çocukca.
(429 puan) tarafından
İşte bende anlamdm Allah'a havale ettim artık napim
(5,146 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın canim
(429 puan) tarafından
Napim artık dha da ondan bna benden ona fayda gelmez
Tamamen bitirdim bn
0 oy
(23,126 puan) tarafından
Çok garip insanlr. O alttaki tam bir karıştırıcı. Nasıl içine sinip de bu kadar fitne yayıyor anlamıyorum. Çok garip. Diğeri de duyduğu halde nasıl duyduğuna değil diğer kadına inanıyor. Onu da anlamadım. Ama karşı komşunun olayı bunlardan çok önce başlamış bence zaten. İnanası varmış ki gidip o kadına sormuş. 
(429 puan) tarafından
Dimi zaten ben fırından sonra anladım
Aslında  cunku bir yemek yapsak illa birbirimize birer tabak veriridik
Fırını aldı kendine napion dediğimde hicc diodu
İyi diodum bnde mesela o kadına giderken de kurabiye yapmış ben elinde tabağı gördüm  
Onun tabağı da vardır ne zamandir bnde götürüp verim dedi
O dedikoducu kadın dedi bna kurabiye yapmış bde diye
(23,126 puan) tarafından
Çok garip. Neyse boşver madem sen de uzak durursun
(429 puan) tarafından
Öyle zaten elimi ayağımı çektim gobegimiz birlikte kesilmedi ya
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Bu kadar nasıl samimi oluyorsunuz yediğimiz ictigimiz ayrı gitmiyor diyecek kadar sorun bende mi acaba mesafe iyidir günaydın iyi akşamlar öte geçmez benim komsuluk ilişkilerim bir tane komşum var onunla ayda yılda bir defa kahve muhabbettimiz olur onda da konuştuğumuz konu çocuk okuduğumuz kitaplar kitap alışverişi yaparız yada evde birşey eksik ise acelemiz var ise birbirimizden isteriz budur yani ilerisi yoktur 
(429 puan) tarafından
36 daireli bina bnmde iki yıldır tek komşum oldu işte cnm o bana ben ona derken oldu
Ama bdha da olmaz bu saatten sonra
Snde sorun yok en iyisini sen yapiosjn
(5,434 puan) tarafından
Bak üzülen sen oldun annemle aynı sitede oturuyoruz birbirimize giderken gelirken ararız müsaitmisin diye arada anne bile olsa meesafe bırakılmali
(429 puan) tarafından
Aynen öyle cnm haklsiin valla
0 oy
(2,790 puan) tarafından
Günümüzde mesafe şart herkes le yüz göz olmiyacaksin ya böyle oluyor ya dedikoducu oluyorsun oyuzden he hı derim mesafeliyim mesajla köyde bütün kadınlar numaramı ister geliriz ararız diye ama birşey ekilip bicelegi zaman bunun zamanı şimdi dâhi demezler bilmedik görmedim bende o yüzden vermiyorum numaramı gelmek isterseniz eşiniz hocayı arayıp da söyler diyorum.inamiyorumcunki kimsenin samimiyeti...iki bebeğim var kimsenin dedikodusunu çekemem isim olmadiginda evimi sirkeli suyla siler az yatar dinlerim ✓ Fikrim bu
(429 puan) tarafından
Aynen öyle cnm yani kadın iki kere evime geldi ortalığı karıştırdı gitti  olacağı varmış belki de bunun ders oldu Banada zaten
(2,790 puan) tarafından
Giddiigimiz her köyde bende temkinli davranırım bu sizin yaşadığınız durumu birçok arkadaşım yaşadı güvenmeyin bakın bana numaramı dahi vermiyorum iki bebeğim var bir yardım etmezler su tohumu alda dik demezler hizmet beklerler uğraşamam ben kendime zor bakiyorum...
(429 puan) tarafından
Öyle bacım iki bebeyle uğraşmak kolay mı bde snde koydesin snn işin dha zor bağ bahce var
 Bnde öyle iki kere kadın torununun cani sıkılıyor dye bana gelmiş oyun parkı mı burası dedim almadm eve bdha gelince
(2,790 puan) tarafından
Benim öyle köy iskm yok hobi bahçesi gibi caminin bahçesinin arkasında yer yapdim kendime maruldur pancardie ekdim kimsedende bişey istemiyorum tek istedim Allah'a yakın bana uzak

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 390 göst.
0 oy
31 cevap 1,773 göst.
0 oy
20 cevap 708 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 976 göst.

Kategoriler

1,473,001 soru