Bebeğim 6 aylık olucak hikayemiz o kadar uzun ki hanımlar yani nereden başlamalıyım bilmiyorum anne sütü sadece 1 ay aldı göğsümü bir türlü tutmadı mamayla ilerliyorduk çok güzel ne olduysa 4 aya 2 hafta kala oldu bir anda çok sert bi biberon ve mama reddi yaşadık ondan beri hala devam ediyor bazen tutuyor güzel yiyor bazen de tutmuyor yemiyor gelişmiyor Bebeğim 1 gafta var 6 aya girmeye 7100 kilo doğum kilosu 3250 son 2 ayda ayda sadece 250 gr alıyor beslenemedihi için öncelikle alerjik bir bebek yumurta ve süt ürünlerine karşı alerjisi var + atopik dermatidi de var kasintisi olduğu için tutmuyor reddediyor dedik özele götürdüm doktor raporlu mama başlattı en pahalı kremleri kullanıyoruz sadece 3 kremi 2000 TL para verdim laroşun kremi demişti doktor yazılışını şuan unuttum raporlu mamaya pekmez +şeker kalıyordum tadı kötü olduğu için 2 gündür çok güzel içiyordu kremleri de düzenli sürüyordum bugün ne olduysa bugün oldu bu arada doktor sadece 1 ay boyunca tek mama kullan ek gıdaya 1 sy sonra gelirsin neye alerjisi olduğunu anlayarak gecicez dedi 2 gündür düzenli içiyordu birden bugün tekrar Ağir bir biberon reddi yaptı zorlayinca da kustu şiringayla 2 saatte ağlayarak verdim çok yıprandım çok içmiyor diye tekrar aptamil verdim mecbur sabah biberonla onu aldı ama akşam alerji mamasindan sonra yine aptamili verdim yine almadı ven bu oglanla napicam çok yoruldum artık çok yaşıtlarına göre çok zayıf duruyor gelişmiyor bir türlü 5 ayda ek gıdaya başlamıştım mamanin yükünü hafifletmek için gerçekten hafiflemksti simdi doktor onu da yasakladı ben yine caresiz kaldim bir bebek neden beslenmek istemez son çare vanilya şurubu koyucam mamanin üçüne bütün bir şehri dolaştım bulamadım inşallah yarın bulup alırsam kabul eder bebeği benim gibi olanlar var mı acaba nasil başa çıkıyorsunuz çok yoruldum artık bana bosver at Br köşeye ne zaman acikirsa ver diyorlar ama çocuk istemiyor li zaten açıksa bile