Doğum kilosu 3 kilo ama 11 gün küvezde kaldı 2600 e düştü emme refleksi çok düşüktü 3 ay güç bela emzirdim 6 aydır da süt sağarak besliyorum yaklaşık 3 aydır biberon reddi de var uykuluyken ve ilk uyandığında süt içiyor kaç tane mama denedim ama asla içmiyor ek gıdaya iki haftadır başladık ağzını kitliyor bi kaç çay kaşığı anca yiyor ya da yemiyor tükürüyor Bebegim 6 ay bi haftalık boyu 65 cm geçen hafta 6 kilo 500 gramdı doktor zayıf dedi Bu son ayda 500 gram almış ama genel olarak düşükmüs 4 aylık bebek görüntüsünde gibi geliyor bana İLERDE Bİ SIKINTI OLUR MU GELİŞİM GERİLİĞİ FALAN? DERT ETMEYE BAŞLADIM BU DURUMU :(
Boyu ve kilosu normal değerde.zaten 4.aydan sonra kilo alımları yavaşlıyor.birde dişte çıkaracaksa ondanda olabilir.hep farklı şeyler dene.muz yoğurt peynir bunları denedinmi
Evet sanırım dişleri de kaşınıyor sebze meyve tadımlarının çoğu bitti sayılır inşallah zamanla sever çok teşekkür ederim
Belli dönemlerden sonra hareketlendikleri için kilo alımı yavaşlıyor. Boyu çok iyi, kilosu da aşırı zayıf değil. Beslenme reddinin uzun sürmesi tabiki iyi değil. Eğer az da olsa kilo alıyorsa yine iyi. Fakat kilo kaybı başlarsa o zaman endişe etmelisiniz.
Uykuya daldığında süt içiyor ama uyandığında uyanır uyanmaz süt verilmesi lazım biraz kendine gelince asla almıyor saatlerce aç kalsa belki o zaman biberona saldırıyor onun dışında uykuya dalması ya da uyanır uyanmaz içmesi lazım sürekli dikkat etmeye çalışıyorum hatta bazen başında nöbet tutuyorum ama bu her zaman mümkün olmuyor 2 saatte bir sağım yapıyorum 3 yaşında bir kızım daha var yanımda insanlar da olmasına rağmen uykulu halini yakalayamayınca üzülüp duruyorum…annelik işte umarım iyi besleyebiliyorumdur elimden gelen bu :/
Maalesef oluyor böyle dönemler. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz zaten, kendinizi hırpalamaya da gerek yok. Düzenli takiplerini yapar, doktorun dediğine göre hareket edersiniz.
İnşallah cook teşekkür ederim
Rica ederim, sağlıkla büyüsün yavrunuz.
Amin hepimizinki inşallah ❤️
1,477,369 soru
24,182,403 cevap
336,392 kullanıcı