0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (401 puan) tarafından
Slm kizlar 31 gun once dogum yaptim bebegim kafasini hep bir tarafa ceviriyor ***** oldugunu farkettim bende bebek düz kafa yastigi alim diyorum acaba ise yarar ki kullananlar varmi varsa ise yariyormu hangisinden aldiniz yardımcı olursaniz sevinirim

6 Cevaplar

0 oy
(15,132 puan) tarafından
Benim kız doğduğunda tek tarafı komple ya.muktu ben Bi sağa Bi sola döndüre döndüre yatırdım uykuya yastık kullanmadım zaten 2 ay dönemiyor bebeler. Buna dikkat edersen düzelir canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora danıştınız mı ? Bazı bebeklerde boyun kaslarında zayıflık oluyor egzersizle düzeltiyorlar. Bizde de öyleydi kafa dönmeyince çığlık çığlığa kalkardı egzersizle düzelttik
0 oy
tarafından
Benim kizimin da oyleydi kafasi ..hep bir tarafa yatardi .kafasi da yamuluyordu ..sonra fark ettim hep dondurdum kafasini hala da oyle yapiyorum
0 oy
(3,373 puan) tarafından
Benim kızımda hep sağına yattığı için orası çöküntü olmuştu. Sonra bir süre soluna destekli yatırdım. Sağ tarafına da destek koydum ki dönemesin diye. Kendisi de dikmeye başlayınca tamamen düzeldi
0 oy
(5,875 puan) tarafından
O cevirse de siz uyurken bi sag bi sola seklinde yatirin. Ben iki cocugumu da hep oyle yaptim yusyuvarlak kafalari.
0 oy
tarafından
Sen benim oglanin kafasini bi gorseydin arkads upuzundu onden bak normal guzel yandan uzayli gibiydi yastik falsn kullanmadim onermedi bana doktor neredi cikintiydlsa oraya yatir dedi ben genelde dik yatirdim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 1310. (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
31 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.c (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
20 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,193 soru

24,121,463 cevap

333,490 kullanıcı

...