0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlarrr 3 aylık bebeğim var. Hep sol tarafa yatıyor ben sağa yatırıyorum inat edip dönüyor. Sol tarafı yam.uk gibi durmaya başladı. Alan kullanan var mı memnun kaldınız mı? Bu zamandan sonra kullansam işe yarar mı 

3 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Doğmadan aldım başta kullanmadık hep aynı tarafa yatmaktan yamuldu. Sonra yastığı kullandık baya düzeldi. Tavsiye ederim. Aşırı pahalı değil zaten en basiti bile işe yarıyor 
tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk aylar işe yarıyor canım benim bebeğim 2 hafta küvezde kaldı orda hep sağa yatmış bende 2 hafta sola yatırdım esitledik şimdi sadece sırt üstü düz kafa yastığına yatırıyorum kafası şekli güzel orantılı  işe yarar bence daha küçük ama ilk aylaar daha çabuk ise yarıyor 
tarafından
Çok teşekkür ederim bir de şey sorucam. Dedim ya hep sağa yatırsam da dönüyor diye. O dönse bile o yastık o eşitsizliği ortadan kaldırır mı yoksa yine yatırmam mı lazım
tarafından
Yani hep sağa yatırmışsa biraz sola yatırın tam çevirin sola ve sırtına destek koyun ki dönmesin biliyorum ilk iki yıl sadece sırt üstü düz zemin diyorlar sağlık için ama bu geçici yani kafası düzelene kadar  sonra sırt üstü  yatırın kafa yastığını da koyun istediği yöne cevirsin kafasını sıkıntı olmaz
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Ben almıştım kızımda aynı öyleydi baya faydası oldu tabi kendi dönmeye başlayınca pek işe yaramadı yatmadı yastıkta zaten küçücük bir şey 
tarafından
Hmm anladım. Çok teşekkür ederim eczane falan oluyor mu nerden alabilirim peki
(2,764 puan) tarafından
İnt. Sipariş vermiştim canım ben
tarafından
E bebekte var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 1310. (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 102 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
31 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.c (98 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,678 soru

24,128,230 cevap

333,898 kullanıcı

...