0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (969 puan) tarafından
Kızlar Televizyon açıkken birden bire görüntü gidiyor ses var ama , kapatıyoruz tekrar açınca açılıyor sonra tekrar görüntü gidiyor. Nedendir acaba bilgisi olan var mı 

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Ekran gidecek ama size aciyor :D biraz daha idare edeyim diyor

(969 puan) tarafından
Ya ciddi misin desene tamir ücretini düşüneyim şimdiden:)
(969 puan) tarafından
Kız bide aldığımızdan beri koruma paneli kullanıyoruz , ilkini iki sene kullanmadan oğlum kırmıştı . Bı hayır görmedik şu tvlerden
(335 puan) tarafından
Puhahaha
-Reklam-
0 oy
(14,948 puan) tarafından
Bozulmadan bakitin k.pederin de öyle oldu sonra 5 bin miydi masraf çıkarmışlar anakarti yanmış çöpe gitti
(969 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️ elimiz kolumuz onlar Bizim. En iyisini yapıyorsun hayat pahalı
(14,948 puan) tarafından
Allah hepimizin yardımcısı olsun canjm bizi bu hale dusurenlere sorsun rabbim hesabını eve aldığımız bi çöpün hesabını yapar olduk
(969 puan) tarafından
Amin İnşallah canım benim, Çok haklısın vallahi çocuğumuza bir gıda bile alırken düşünüyoruz 2 haftadır beslenmelerini meyve suyu bile alamadım yoğurt bitti alamıyoruz ya yoğurt ya peynir dediğin gibi Rabbim bizi bu hale düşürenlerden hesabını sorsun.
(14,948 puan) tarafından
Cok zor canım yasam şartları git gide zorlaşıyor eskiden ev kira değilse oh rahatız derdik şimdi evinin kira olmaması da yetmiyor
(969 puan) tarafından
Kesinlikle öyle, kiradayız üstelik borçlar var. 3 çocuk ancak ihtiyaçlara yetişiyoruz , çoğu kez yetişemiyoruz.
0 oy
(5,695 puan) tarafından
Ledleri  eskimistir canım 

Bi süre sonra ses olur ama görüntü tamamen gider 

Ledleri degistirttirmeniz lazim
(969 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
+1 oy
19 cevap 624 göst.
29 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 395 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nuraydnn (250 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,838 soru

24,189,137 cevap

336,801 kullanıcı

...