Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz ♥️
2 ye kadar evdeydik evimizi sildik süpürdük eşimle sonra güzel bir çarşı yaptık alışveriş yaptık gezdik
De li gibi ac geldik katı yemek yasak olduğu için dışarda yiyemedik
Eşime tavuk çorbası bana mantar oğluma ezogelin çorbası ısıttim yedik elhamdülillah
Koltuğa yayıldim aldıklarımi deniyorum
Bugün içtiğim çaylar kesmedi cay suyu koydum aygaza
Bi karar aldım eve girmeden şükür kazasız belasız eve geldik demiycem millet kafayı yemiş inadına bana denk geliyor
TAM EVİN SOKAĞINA GİRDİK EŞİME ŞÜKÜR KAZASIZ BELASIZ GELDİK DEDİM O ARA Bİ DURAKLADİM ÇANTADA ANAHTARİ CIKARMAYA ÇALIŞIYORDUM KADININ BİTANESİ AH YAZIK YAZIK BİTANE KUCAĞINDA BİTANE KARNINDA DEDİ DÖNDÜM SANA NE SENİ NE İLGİLENDİRİR DEDİM HAYLA SÖYLENİYOR KÖR OLASIN ŞEYTAN GİT DİYE BAĞIRDIM EVE GEÇTİM KİMİ İLGİLEBDİRİRKİ İSTERSE 2 TANE OLUR KUCAĞIMDA BENİM DERDİM MİLLETİ GER
Dİ
HUZUR BULDUĞUM ♥️♥️
2 tanesi de okulda deseydin hadsiz insana asla tahammülüm yok
Aleyküm selam yoktun dedim temizlikmi yapıyor sun .?Deseydin senmi bakcan hanım teyze ne oluyoruz tövbe sanki zorluğu kendisi çekçek 4 5 tane olsa hadi ama haki yok yine tabi sen nazara geliyon bacım iyki tandik kolu komşu etrafında Yok)ay bende bugün birşey yapmadım kalan yemek vardı aksma üstü yedim eşim arabayı aldı bizde bı dışarı çıktı masa örtüsü alcaktim mevlit için örtü hariç herşey aldım desem yeridiryine civiliye girdik kıza yeni bı diş kaşıyıcı alak dedik onunki var tutamiyor müzikli bı oyuncak alak dedik baktık gene almışız birşeyelr geldik eşim diyor aşkım artık kendine birşey almıyorsun neden dedim alcakmıydın hayır diyor artk ne istyon ne aliyon saşrdım sordum hep kıza aliyorsun ay bide Mevlit vercem hazırlık falan çok yoğunum ama kizm durmuyor işlerim hep kalmış annem salı gelcek insallh yaparım artık bugün kargomu yollamış çecil var didikliycem annemde Burak ben gelince dedim ziyan olur bı daha dolaba koyman yerde yok onarli yerlestircem kafam bu arlar 1 milyon
1,489,585 soru
24,345,826 cevap
346,247 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın