Sinirlerim alt üst oldu.
Geçen hafta sonu çocukları halasina goturecektim.fakat cuma günü resmen tufan oldu.hava buz gibi oldu.iki gün durmadan yamur yağdı ağaçlar rüzgardan yere yattı.camilerden anons geçildi evden çıkmayın diye.bir de tutmasa da kar yağdı.guzellikle aradım gelemeyecegiz biz hava böyle dedim.illa gelin diye tutturdu.taksiye binin dedi.bende bir gezmek için usuturler dedim.bir de kimseyi kınamak değil amacım ama halalarinin evi ne kadar kombi takarsan yak biraz soğuk oluyor.kadinin elinde olan birşey değil evin dış cephesinde koruma yok.her kış dünya doğal gaz parası ödüyor da isinamiyor.neyse ,
Geçen gün halalari bize geldi.hem.cocuklari görmeye hem de benim işim vardı.geldiginde zaten Tripoli olduğunu anladım kalp kırmamak için sustum.
Bu gün kızım diyor ki ,anne sen gittin ya halam beni sıkıştırdı .neden gelemediniz ben çok üzüldüm ağladım diyormuş çocuğa.bir de annen getirmedi sizi getirebilirdi ben sana pasta yapmistim diyormuş. Yani kasıtlı çocuğu üzmek ve doldurmak değil mi bu ? Kendimi tutuyorum aramamk için ama sinirim burnumda.Allah aşkına ben mi abartiyorum ? Annem diyor ki bu çocuk doldurmak degil