0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Sinirlerim alt üst oldu.

Geçen hafta sonu çocukları halasina goturecektim.fakat cuma günü resmen tufan oldu.hava buz gibi oldu.iki gün durmadan yamur yağdı ağaçlar rüzgardan yere yattı.camilerden anons geçildi evden çıkmayın diye.bir de tutmasa da kar yağdı.guzellikle aradım gelemeyecegiz biz hava böyle dedim.illa gelin diye tutturdu.taksiye binin dedi.bende bir gezmek için usuturler dedim.bir de kimseyi kınamak değil amacım ama halalarinin evi ne kadar kombi takarsan yak biraz soğuk oluyor.kadinin elinde olan birşey değil evin dış cephesinde koruma yok.her kış dünya doğal gaz parası ödüyor da isinamiyor.neyse ,

Geçen gün halalari bize geldi.hem.cocuklari görmeye hem de benim işim vardı.geldiginde zaten Tripoli olduğunu anladım kalp kırmamak için sustum.

Bu gün kızım diyor ki ,anne sen gittin ya halam beni sıkıştırdı .neden gelemediniz ben çok üzüldüm ağladım diyormuş çocuğa.bir de annen getirmedi sizi getirebilirdi ben sana pasta yapmistim diyormuş. Yani kasıtlı çocuğu üzmek ve doldurmak değil mi bu ? Kendimi tutuyorum aramamk için ama sinirim burnumda.Allah aşkına ben mi abartiyorum ? Annem diyor ki bu çocuk doldurmak degil

6 Cevaplar

0 oy
(5,910 puan) tarafından
Bence ara güzel ve düz bir şekilde yaptığının uygun olmadığını söyle bence 
(5,910 puan) tarafından
Kuzu bügün aramasan başka bir zaman aynı şeyi yine yapar ne varsa başta önünü kesicen
(12,026 puan) tarafından
Yav bacım biz ondan boşandık nelrr oldu.ben Allah korkusuna affettim
(5,910 puan) tarafından
Aboooo o zaman hiç bulaşma gerekirse iyi bir mesafe koy
(12,026 puan) tarafından
Yok olmuyor bu gene mesafe koyacağım
(5,910 puan) tarafından
Bencede yoksa böyle olmaz
-Reklam-
0 oy
(23,353 puan) tarafından
Şimdiye kadar yapmadıysam bile bundan sonra soğuturdum hala düzgün hala olsa pastayı yapar size getirirdi taksiye bin gel o kadar kolay ise o size gelseymiş tabiki çocuğu dolduruyor 
(12,026 puan) tarafından
Heh sen bin gel al o zaman pastayı.benin yigenim olacak ben derim gelemeyin diye.kiz camilerden anons geçiliyor çatı ucmalari oluyor fırtına var diye.oyle yağmur yağıyor şimşek çakıyor ki .gündüz vakti kap karanlık her yer öyle hava.insan der ki çocuk var taksiylede olsa bu yağmurda soğukta binip gelinir mi
(23,353 puan) tarafından
Sen demeden bugün çıkma başka zaman gel demedi lazım başka zaman bilinçli olarak götürme sözü yalana çıkmasın
(12,026 puan) tarafından
Sinrim kalktı.kizim da bana bu gün söylüyor bunu
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Şu meşhur görümce mi.. çocukları düşünen insanın yapacağı ley zaten değil işte fitne çıkaracak yer arıyo üstte denilen gibi pastayı alıp gelseymiş çok istiyosa. Anneni de anlamıyorum ben bir kaçtır annenin hep karşı tarafı desteklediğini hatırlıyorum yanlış değilsem.
(12,026 puan) tarafından
Aynen öyle.o aman tartışma çıkmasın kafasında.bir.kere arayıp onları da siz benim çocuğuma ne yapıyorsunuz demedi
(1,016 puan) tarafından
Aşırı anlayışlı olmamak lazım bizde de annem pasif karakterdir çok ezildik o yüzden. Konuda da çok haklısın dediğim olsun yeterki diye bakmış çocukları düşünmek yerine
(12,026 puan) tarafından
Ya bu konudan neler yaşadık.bosandik .yuva yıkıldı yuva.allah korkusundan kapıma geldin diye affettim.daha ne istiyorsun
(1,016 puan) tarafından
Bi ara eski postlarına bakmıştım ordan biliyorum canım görümce değil kuma gibi zaten belli nasıl biri olduğu
0 oy
(22,840 puan) tarafından
Çocuğu sıkıstirip üstüne gittiyse hesap sorar gibi yaptığı hoş değil. Ben olsam bu seferlik bişey demezdim. Bir daha yaparsa söylerdim. 
(12,026 puan) tarafından
Yavrum biz bu görümcem yüzünden bosandik
(22,840 puan) tarafından
Amaaan o zaman gelsin kendi sizin evinizde görsün çocukları. Ayağına da gitme . Terbiyesiz kadin
(12,026 puan) tarafından
Yok ben iyi olayım dedikce
0 oy
(2,732 puan) tarafından
El kadar çocuğu utanmasa el bombası diye fırlatır atar bu zihniyet onun dilini beline bağlarında neyse hanimligimi bugünde bozmayacagim
(2,732 puan) tarafından
Arada yüzüne böyle şöyle anlasın hatasını   sinsi şeytan seni
(12,026 puan) tarafından
Ararsam büyük kavga cikacak
(2,732 puan) tarafından
Bırak çıksın çıkmasın diye diye boyleri tepene cikar kız bunun versiyonundan vardı bende el bombası oldum onun için yaklaşmaz bile yoksa insanı kemirir böylesi
(12,026 puan) tarafından
Allah aşkına nedir böyle ya
(2,732 puan) tarafından
Ee söylüyorum yapman gerekeni...
0 oy
(4,199 puan) tarafından
Ara söyle kız. Sen beni kocamdan ettin şimdi de çocuğumdan mı edeceksin de. Eğer böyle yapacaksan görüşmeyelim de kestir at. Boşanmışsın evini şimdi de çocuk üstünden mi karıştırmaya çalışıyor terbiyesiz. 
(12,026 puan) tarafından
Yok illa karışacak huyu bu
(4,199 puan) tarafından
Çoluğu çocuğu yok mu bu kadının? Onlarla uğraşsın biraz.
(12,026 puan) tarafından
Uğraşı yok canim

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 485 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,377 puan) tarafından soruldu
+3 oy
45 cevap 1,503 göst.
0 oy
11 cevap 413 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde gggfffmmm (20 puan) tarafından soruldu
0 oy