0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Mrb arkadaşlar bendeki ne olabilir astım değil ama benim gibi olan var mı ben sigara kokusuna ve limon kolonyasina karşı hassasiyetim var yani nefesim kesiliyor bayılacak gibi oluyorum bugün de oturma odasına girdim sobanın üstünde bı sürü ıslak çamaşır daha önce hiç öyle bir ortamda bulunmadigim için beni etkileyeceğini düşünmedim açıkçası.bi girdim içeri nefes alamadım oda ıslak çamaşır kokusuyla dolmuş bebeği alıp odaya geçtim bu durumu yaşayan var mı bebeğe zararı olduğunu biliyordum da benim bu şekil etkilenecegimi bilmiyordum bunun için doktora gitmeli miyim saçma gelebilir size bu soru ama merak ettim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
ıslak çamaşır kururken ortalık nemlenir, bu da demek ki rahatsız ediyor seni. Aslında uzun süre maruz kalan herkesi etkiler
(25 puan) tarafından
Normalde hiçbir zaman yattigim ya da oturduğum odada çamaşır kurutmam o yüzden ilk defa böyle bişey yaşadım hani doktora gitsem mi bilemiyorum limon kolonyası da korona döneminde çok maruz kaldığım için havalimanında sanırım ondan alarji yaptı
tarafından
normal canım, kimse yattığı odaya çamaşır asmamalı zaten
(25 puan) tarafından
Ben misafirim burda bı baktım kömür sobasınin üstü dolu çamaşır nefes alamadim
-Reklam-
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Astım olabilir mi

Bende astım var sigara kolanya

Parfüm kokulu şeyler 

daraliyorum nefesim kesilir gibi oluyor 
(25 puan) tarafından
Daha önce gittim doktora sigara ve sadece limon kolonyasına karşı öyleydim doktor da astım değil demisti çünkü astım sanırım sizin de dediğiniz gibi parfüm ve yoğun kokan herşeyden rahatsız oluyor insan
(2,100 puan) tarafından
Aynen kokulu şeyler daraliyorum parfüm kullanamıyorum

Sizde sadece ikisine karşı oluyorsa belki içindeki bı maddeye karşı alerjiniz vardır
(25 puan) tarafından
Evet sadece ikisine ha bugünde ıslak çamaşıra da olduğunu öğrendim
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Astım canım nurtopu gibi alerjik astım.
(25 puan) tarafından
Ayy korktum valla normalde ne parfüme ne deterjana karşı öyle değilim sadece bi kaç şeye karşı öyleyim o da mı astım oluyor
(15,132 puan) tarafından
Sprey kokular,nemli çamaşır, bahar poleni alerjik astım bende bunlarla tetikleniyor canım. Geçişte ilaç kullanırım
(25 puan) tarafından
Haklısınız bilmiyordum demekki benimde astım
0 oy
(4,343 puan) tarafından
Bı arabamızın çocuğu için demiş doktor bunu canım, çamaşırları içerde kurutuyorsan bundan rahatsız oluyor çocuğun demiş, öyle duymuştum 
(25 puan) tarafından
Evet bende çocuklar için iyi olmadığını biliyordum ama kendim bu kadar etkilenecegimi bilmiyordum
(4,343 puan) tarafından
Olabilir canım hani asarken bı deterjan kokusu gelir ya o seni rahatsız ediyordur muhtemelen
(25 puan) tarafından
Evet öyle oldu bı de sanki odanın içi rutubet ve nem doldu bı an üstüne de deterjan baya ağır oldu

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 232 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,473,166 soru