0 oy
220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Merhabalar benim oğlum 2 bucuk yaşında yaklaşık 1 buçuk ay önce bezi bıraktık oglum 3. gün cis demeyi öğrendi ne gündüz uykusunda ne gün içinde asla altına kacirmiyordu ama geleri bazen hafta 1 kere falan kaçırdığı oluyordu ama şu son 10 gündür oglum belki 8 gün gece olmak üzere altına kaçırdı ve 2 gündürde öğlen uykusunda kaçırıyor lutfen bana fikir verin ben ne yapmalıyım neden böyle oldu gündüz uykusunu bile 3.gun de kaçırmayı bırakmıştı oglum 3 saat uyuduğu zaman bile kaçırmazdi ama şimdi yatıyorum 1 saat sonra altına kaçırmış şekilde uyaniyor üşümüyorda evimiz sıcak zaten alanyada yaşıyoruz havalar daha soğumadi burda acaba gece altını bezlesem mi yada siz bana fikir verebilirmisiniz neler yapabilirim bu arada gün içinde uyku hariç cis tutma konusunda sıkıntı yaşamıyoruz gerçekten fikirlerinize çok ihtiyacım var 

3 Cevaplar

0 oy
(28 puan) tarafından
Post üste ciksin
-Reklam-
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Bir ileri bir geri olur merak etmeyin asla kızmayın devam edin

Birde usutmeyin ayaklarına dikkat edin
(28 puan) tarafından
Aslında usumemesi için elimden geleni yapıyorum uyku tutumuyla yatıyor geceleri bez baglamayim mi geceleri o zaman asla kızmıyorum
(4,311 puan) tarafından
Ben 26 aylıkken bezi biriktirdim gece 5 gün falan denedim epey işiyordu yatağa kalkamak istemiyordu çişe hemen kış bez bağladım bu yazda kendi neden bana bez bağlıyorsun dedi çıkardı lazimligi gece için odasına alıyoruz bazen ben kaldırıyorum bazen kendi kalkıyor ama her bebek bir değil çoğu bebek ayni anda alışıyor, yada geceye daha uzun süre sonra bırakıyor.
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi hemen bitmiyor en azından 3-4 aya kadar böyle aksilikler okur kesinlikle kızmayın utandirmayin. Olabilir annecim gel temizkeyelim birşey olmaz sen çok güçlü bir çocuksun arada böyle olabilir diye teselli verin ki o da başarısız olduğunu anlamasin. Siz aynı şekilde devam edin sadece yatmadan özellikle cisim varmı diye sorun yatmadan çok sıvı vermeyin birde. Beze tekrar dönmeyin derim gece bezlemek çok çare olmaz. Alezler var onlardan varsa elinizde yayın. Üşümesin yeter 
(28 puan) tarafından
Zaten 4 tane yatağına alez almıştım kışın kuruması zor olur diye sürekli alez takılı olur sıvıyı gün içinde ve akşam çok tüketiyor o zaman onu azaltıyim biraz
(2,831 puan) tarafından
Öyle yapin endişe etmeyin düzelir yakında zaman zaman olur böyle korkmasın dikkat edin
(28 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
4 cevap 123 göst.
+1 oy
7 cevap 271 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Dunya.dln (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.