0 oy
227 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (4,234 puan) tarafından
Bugün 1 gibi yaptırdım ve az önce unutup nemli hissettiğim için kazağın kollarıyla bi güzel sildim hem canım çok acıdı hem biraz boya çıktı daha önce yaptıran var mı zarar görmüş olabilir mi 

3 Cevaplar

0 oy
(2,831 puan) tarafından
Boyası atarbilir canım duş bile yapmaman gerekiyor ilk gün sadece vazelin sürebilirsin başka krem sürme tekrar elleme. Yarın bir sor yaptırdığın yere ama yatarken de siliniyor çok sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum bir haftaya kabuklanacak rotusta bakarlar boya atma varsa doldururlar merak etme.
(2,831 puan) tarafından
Öyle yap istersen zaten sürekli nemli tutman gerek. En güzel nemlendiren o
(4,234 puan) tarafından
Yaaa benim yapan kadın Bepanthol dedi ama onarıcı olmayan dedi dediğin gibi iyileştirmesin diye işte o zaman yarın Bepanthol alıyım zaten şimdi vazelin sürdüm yoksa hem kurumaya başladı hemde aşırı derecede yanmaya başlamıştı vazelin sürünce rahatladı biraz
(2,831 puan) tarafından
Güzel günlerde kullanirsin inşallah :)
(4,234 puan) tarafından
Eğer bozmadıysam kullanırım inşallah canım :D
(2,831 puan) tarafından
Yok yok bişey olmaz rötuşta boşluklar dolduruluyor:D
-Reklam-
0 oy
(14,518 puan) tarafından
Nemsiz kalmaması lazım iki saatte bir vazelin sürün 
(4,234 puan) tarafından
Tamam canım sürüyorum
0 oy
(228 puan) tarafından
Canm bende yaptırmak istiyorm da güzel oldu mu önerir misin bir de ne kadar ücret aldılar acaba senden
(4,234 puan) tarafından
Ben memnun kaldım canım şekli ve kıl gibi görünüşü çok hoşuma gitti ama biraz koyu şu an 10 güne kadar rengi oturur dediler inşallah koyuluğu da geçerse daha çok memnun olacam. 2 bin TL'ye yaptırdım
(228 puan) tarafından
Güle güle kullan canım ben de bir denemek istiyorum bakalım :)
(4,234 puan) tarafından
Mutlaka güvenilir bi yere git canım sayfalarını falan incele önden bide başlarda aşırı koyu geliyor insana hiç tadını kaçırma benim bugün üçüncü gün baya açıldı rengi :)
(228 puan) tarafından
Yaaa ay daha çok heves ettim şimdi :) sağol canm tavsiyelerin için
(4,234 puan) tarafından
Rica ederim canım bu günlerde daha da iyi görenler de beğenmeye başladı imkanın varsa kendine şans ver :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.

Kategoriler

1,471,904 soru

24,104,573 cevap