0 oy
71 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (700 puan) tarafından

Kızlar oğlumun bugün sünnet oldu çok şükür iyi geçti doktor Krem verdi yarın kremle birlikte doktora pansumana gideceğiz. Size sorum şöyle nelere dikkat etmem lazım altına giyeceği kıyafet nasıl olmalı bezliyorum bu arada 1 buçuk yaşında bir de yatarken gece çok dönüyor yüz üstü yatarsa gece uykusunda bı sorun olur mu 

3 Cevaplar

0 oy
önce (13,475 puan) tarafından

Kıyafet çok sıkmayacak normal kıyafetlerini giyebilir bi sıkıntı olmuyor zaten bezi var

önce (700 puan) tarafından

Teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
önce (43 puan) tarafından

Kartın bardağı yarısından ikiye görün böldüğünüzü çocuğun orasına koyun bir iki numara büyük bez bağlayın 3. Günde çocukta hiç bir şey kalmayacak, annem çocuklarınada torunlarınada hep öyle yaptı, ama annem daha 20 günlükken sünnet yaptırıyor bebek olduğu için yerinden kımıldamıyor 3, günde hiç bir şeyi kalmıyor, Rabbim damatlığınıda görmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 

Amin çok sağolun cümlemize inşallah 

Karton bardak bezin içinde bükülüp zarar verir mi acaba diye korktum aslinda

önce (43 puan) tarafından

Karton bardağın başı büyük ya aferdersiniz, pipi,sini içine alacaksınız bez felan değmemiş olacak, 3 günde iyileşecek, çünkü açık yara nihayetinde 

0 oy
önce (4,170 puan) tarafından

Pipisini elinle arada aşağı yukarı ittir ben istemedim bilmiyordum biraz yapismisti doktor temizlemisti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 350 göst.
0 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
8 cevap 456 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,482 cevap