0 oy
241 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar normalde eşime güveniyorum ama son zamanlarda beni ikilemde bırakıyor. Dün aramızda konuşma oldu ben ona benim bilmediğim bildiğimde kızacağım birşry yaptın mı hayatında olduğumdan beri diye birşey sordum o da bana farketsen kızarsın ama farketmiyorsun dedi sonra da şaka şaka benim evde güzel karım varken yapmam dedi. Bende sorunu cevaplamadın dedim eşimde verdim ya işte cevabını dedi sustu. Normalde eşime güveniyordum ama iş yerinde gerek öğrencisi gerek hocalarla iletişim kuruyor ve eşimin huyu aşırı ilgili ve yardımsever birisi. Haliyle o kişilere de işi gereği iletişim kuruyor ama bazen sınırı açtığını farkediyorum. Yanlışını görmedim ama muhatap olması kızdırıyor beni. Sizce ben mi abartıyorum hormonlardan dolayı yoksa sizde olsanız benim gibi ikilemde mi kalırsınız? 

3 Cevaplar

+1 oy
(5,426 puan) tarafından
Seni hatirlardim eşin öğretim görevlisiydi galiba sen çok eşini kiskaniyorsun  bence sal biraz fazla üstüne düşüyorsun
-Reklam-
0 oy
(932 puan) tarafından
Tamamen aranizdaki geçmişe baginiza guveninize bagli bana bunu eşim dese guvenirim ama sizinkini bilmiyorum iste
tarafından
Aslında bende güveniyorum. Ama son zamanlarda eşimin hem Bayan öğrenci hem öğretmenlerle iletişimi arttı. Mesajlarına bakıyorum genelde hocam hocam diye hitap şeklinde konuşuyorlar. Ve sohbet değil cidden iş için yazoşmışlar ama yine de rahatsız oluyorum
(932 puan) tarafından
Kiz bundan daha dogal ne var benim esim polis hemde trafik ahahah yaninda yeni yetme polis kizlar calisiyor esimle aralarinda 2 3 yas olan abi falan diyolar yada komiserim ama 7 24 birlikteler daha bi kere bile msjlarina bakmadim okumadim takilmadim kizlar bekar hatta benim bildiğim esim beni soylemis selam yollarlar falan filan bosver takilma amaan
tarafından
Öyle mi diyorsunuz. Yaaa aslında beni de biliyorkar hem öğrencileri hem de hocalar. Ama nedense bu aralar aşırı hassaslaştım bu konuda bir de üstüne eşim böyle deyince iyice kafam bulandı. Bir de hamileyim kendimi kötü hissediyorum
(932 puan) tarafından
Hiiic takilma yorma kafani bunlarla benimde elimde 3 bucuk aylik bebem var bide 10 haftalik gebeyim kafayi yememe ramak kaldi ahaha ama sakin olmaya calisiyorum
Ben sanmam ters kotu bisey olsun ama bu kadar suphe duyuyorsan bu sira birsz kontrolle bakalim hal hareket davranisini
Gercekten eşim sabah 6 da bi gider aksam 9 10 a kadar Allahin unuttugu bi arazide cevirme radar yapiyolar yani yaninda kendiyle yasit bazen kendinden 2 3 yas kucuk buyuk kizlarla kadinlarla dusunsene kac saat birlikteler yemek yiyolar konusuyolar illa ben napiyim kiz bunlari dusunursen kafayi yersin valla en guzeli hic takilmamak
0 oy
(1,226 puan) tarafından
Verdiği cvp zaten şüpheli her şakanın altında ciddiyet vardır derler ya ama bazı erkekler eşlerini böyle kıskançlık krizlerine girsin diye atakta bulunuyor bilemedim şimdi ne desem ki 
tarafından
Bende bilemedim. Ama eşimin huyudur herkese ilgi ve yardım etmek. Bir süredir de hocalara öğrencilere iş gereği iletişim kurup böyle yaptığını farkettim.
(1,226 puan) tarafından
Yani öğretmense iletişim kurması lazım cılkı çıkmadan tabi
tarafından
Şöyle cılkı çıkacak iletişim kurmuyor. Genelde hocam hocam diyerek iletişimleri oluyor. Ama yine de muhatap oluyor. Mesela eşim bir kulüp danışmanı kulüp başkanı da bir bayan öğrenci. Bazen mesajlarına bakıyorum kız yazıyor hocam msğaitseniz odanıza gelip alayım odanısdaysanız geleyim ya da eşim yazmış müsait olunca gelirsin ayarlarız vs. Tabi bunları işi için yapıyor ama  yine de ben rahatsız oluyorum
(1,226 puan) tarafından
Bunlar normal şeyler ama

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 488 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (69 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 509 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 584 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu