https://www.instagram.com/reel/DHDMk4Io5TR/?igsh=bzZhZHZmaWdyejJ2
Bu nasıl anne ya sizce bilerek mi attı yanlışlıkla mı düşürdü ben anlayamadım kafası güzel gibi
Bence yalnışla düşürmüş kafası ağır gelmiş bebeğin bence . Tabikide öyle tutulmaması lazım bebek anne hatalı Ama bilerek düşürmemiş bence
Oyuncak bebek diyen olmuş ama bilemedim
Bence oyuncak bebek değil eline bak canm eli oynuyor
Hayır oyuncak gibi durmuyor açıklama da da gizli kamera diyor ama kamera hareketli, anne dalgın
Bence yanlışlıkla düşürdü gibime geliyor
Annenin kolunda sorun var diyen de var bebek oyuncak diyen de olmuş anlamadım
Yanlışlıkla gibi de bilinçli gibide çözemedim aslında çocuk hareket halinde değil gibi kucatayken hani diyim çocuk ani hareket yaptı düştü 🤔 Allah bilir işin aslını 🤷🏻♀️
Aynı şeyi düşündüm valla
Kamera hareketli bence bilerek değil.baba gizli kamera diyo gördüm videoyu anneden şüphe etmiş falan kurdurmus ama video hareketli kamera
Babanın tepkisi bilerek düşürmüş gibi sanki
Evet baba bilerek diye iddia ediyor
link acilmadi izlemedim ama bu nasi anne diyerek kim oldunu bilmedin birinin anneligini sorgulamak iyi bisi degil akli dengedi yerinde olan hic bi anne bilerek bisi yapmaz
Hayatım bebeği kucağından bir anda yere bırakıyor normal bir durum mu bu
belki kadima bisi oldu gozu karardi belki bi rahatsizligi var belki kaza oldu bilemezsin anneligini sorgulamak yargilaman normal degil
Gizli kamera yazılmış ama hareket ediyor bilerek düşürmüş gibi durmuyor ama hatalı tutuyor
İçim acıdı ya
Bence bilerek değil ama yine de kalbim yerinden çıktı resmen
1,472,687 soru
24,114,445 cevap
333,159 kullanıcı