0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (160 puan) tarafından
LCW kodu kullanmayacak olan varsa kullanabilir miyim kizlar? Tesekkur ederim

2 Cevaplar

0 oy
(1,902 puan) tarafından
CRKNUSBCG25 %25
(1,902 puan) tarafından
Bu arada anasayfada alt limitsiz %26da var onun kodu da LCW26
(160 puan) tarafından
Evet canim onu denedim ama %26 indirim uygulamadi nedenini anlayamadim
(1,902 puan) tarafından
Özel fiyat yazan ürünlerde geçerli değil canım belki o yuzdendir
-Reklam-
0 oy
(4,500 puan) tarafından
Yaw ayiptir sormasi bu kodumun kodlari nereye yaziliyo :))) ben yuzde 27 kazandim ama bosu bosuna gitti. Direkt kart bilgileri odeme vs geciyo. Profilime baktığımda da indirim tanimlanmamis diyo. Bosuna cark çevirip duruyorum. Kampanya kodu kullan diye bisey yaziyo ama o degil bence cunku yüzde 27 indirimle alakasiz bi indirim oluyo
(160 puan) tarafından
Bildigim kadariyla sadece lcw urunlerinde indirim uyguluyor. Ama benim suan sepetimdeki urunler lcw ama yuzde 26 indirim uygulamiyor dahaa dusuk uyguladi nedenini bende anlayamadim
(4,500 puan) tarafından
Ya lcw urunu seciyorum sirf indirim yapacak mi diye merakimdan. Hatta indirimsiz urun seciyorum. Bu kupon numaralari nereye yaziliyosa bi turlu bulamadim
(1,902 puan) tarafından
Kupon kodlarını uygulamada sepetim yazan kısımdan, sepete attığınız ürünlerin en alt kısmına inince orada bulunan "kampanya kodu" yazan kısma yazıp, daha sonra hemen yanında bulunan "Kullan" kısmına tıklayınca indirim kodu uygulanmış oluyor :) tabi kupon kodunu anasayfada çarkı cevirdikten sonra"kopyala" kısmından kopyalamanız lazım, ya da hızlıca ekran resmi alın. Yoksa ne ekran resmi alıp ne de kopyalamazsanız kuponunuz boşa gider. Çünkü hesabım kısmına tanımlanmıyor anlık çıkıyor. Bu arada kupon sadece lc waikiki markalı ürünlerde geçerli. Bazı ürünler üzerinde "özel fiyat" yazan bir ibare var ona dikkat edin çünkü o ürün lc waikiki ürünü olsa da özel fiyatli ürünler indirime dahil değil:) keyifli alışverişler ahahha☺️☺️☺️❤️
(4,500 puan) tarafından
Ayy sagolasin bacim. Ama kendim yuzde hesabi yaptigimda daha cok indirim oluyo. Dur kiz deneme yapacam. :)))
(160 puan) tarafından
Evet arkadasin dedigi gibi sectigim birkac urun özel fiyat yazan urunlerdenmis. O yuzden oyle indirim uyguluyormus.
(1,902 puan) tarafından
Rica ederim canım kuponla daha uyguna geliyor sen kuponla almayı dene :) ha bu arada yazmayı unuttum sabahları çıkan çark 1250 lira alt limitli oluyor ama akşam çıkan kuponlar genelde alt limitsiz oluyor üzerinde yazıyor zaten kupon çıkınca alt limit var mı yok mu diye :) belki sepetini 1250 liraya tamamlamadiysan ondan dolayı kuponu uygulayamamissindir

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 82 göst.
+1 oy
2 cevap 98 göst.
31 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Sil bastan_ (2,119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,453,303 soru

23,856,203 cevap

320,139 kullanıcı

...