+3 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (5,886 puan) tarafından

Selam kızlar Fantom carbon isimli  A101 e gelen süpürgelerden almış eşim nasıl kullanımı kullanıp da memnun olan var mı ?

Çekimi falan nasıl 

4 Cevaplar

+4 oy
(3,549 puan) tarafından

Fantom iyiydi kiz babanemde var yillarin supurgesi tik demedi masaAllah 

(5,886 puan) tarafından

Evet canım eski süpürge eşim almış bana da market süpürgesi ya bilemedim ondan kullanan var mı diye sorayım dedim 

-Reklam-
+4 oy
(16,737 puan) tarafından

Benim elim ayağım evde evet küçük ama ben evin hepsini süpuruyorum. Çekim gücu çok iyi hafif kullanışlı yani 

(5,886 puan) tarafından

Benim de günlük için almış eşim evimizde kedi var hergun açmam gerek öbür türlü büyük süpürge zor oluyor hergun tasimak dye almış daha doğrusu arkadaşı almış eşi başka istemiş oda eşime alır mısın demis almış eşim de 

(16,737 puan) tarafından

Valla memnunum ben 

(5,886 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım iyi bayramlar 😊

+4 oy
(4,462 puan) tarafından

8 yıldır kullanıyorum bende . Hala canavar gibi çalışıyor.  Her yeri onunla süpürüyorum.  Çekişi da gayet iyi .

(5,886 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

+2 oy
(2,602 puan) tarafından

Bende fantomun dik süpürgesi var kablolu olan. Günlük süpürme için mükemmel. Küçük dyson' ım diyorum ben😂🤭 evde hem kedi hem 2 küçük çocuk var. Elim ayağım resmen. Çekimi falan çok iyi. Filtresinden aldım bolca. Sık sık değiştiriyorum. Çekimi hiç gerilemedi

(5,886 puan) tarafından

Benimki de kablolu olandan eşim arkadasindan almış o adam A101 almış hanımı istememiş acaba dedim kötü mü diye ..torba mi oluyor onların içine canım  Fantom carbon ismi süpürgenin 

(5,886 puan) tarafından

Bizim de İran kedimiz tüy döküyor çok bide kızım var 5 yaşında günlük açmam gerekiyor

(2,602 puan) tarafından

imagebenimki bundan canım. İçinde torbası var küçük. 15 tane aldım sık sık değiştiriyorum. Çıkanları yıkayıp kurutup tekrar kullanıyorum. Günlük süpürme için çok pratik. Detaylı için başka süpürgem var.

(5,886 puan) tarafından

Detaylı için benim de tospik supurgem.var stilevs in . Bunu günlük aldı eşim Fantom carbon ismi . Kedimiz var günlük açmak için aldık bunu 

(2,602 puan) tarafından

Evet günlük kullanım için çok güzel bunlar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
12 cevap 253 göst.
1 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 76 göst.