0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Okul istemiyor gitmiyor adım attığım her yerde biri anen gitsin deyince hemen ağlıyor bağırıyor çok çekingen iki kelimeyi bir araya getirmiyor millet onunla konuşsunca kimsenin yanına gitmez arkadaş ortamindafa gider 5 daka oynat gene hemen benim yanıma gelir bunla nasıl baş edilir 5 yaşına yeni girdi oğlum 

2 Cevaplar

0 oy
(17,141 puan) tarafından
Öğretmen faktörü çok önemli ya. Ben kızımı geçen sene Kuran kursuna yazdırdım ve senin oğlununki gibiydi tepkisi. İkinci dönem normal anaokuluna verdim. Daha ilk günden okulu ve öğretmeni benimsedi. Hiç zorluk çıkarmadan tamamladı. Ortam değiştirsin biraz. Mümkünse başka öğretmen başka sınıf olsun. Belki fikri değişir.
(17,141 puan) tarafından
Şimdiden gitmek istememesi normal. Okul başlasın o zaman fikri değişir. Sen direk birinci sınıfa mı vereceksin yoksa seneye anaokuluna mi gidecek.
(22 puan) tarafından
Direk bire vercem galiba 6 yaşına gircek çünkü iki ay kaldı doğumuma ve eşim yurt dışına gitcem diyor yani 3 cocukla nasıl gidip gelcem bilmiyorum uzak yakın olsa
(17,141 puan) tarafından
Ay zor olur çocuk içinde direk birden başlamak. Keşke götürme imkanın olsaydı en azından uyum dönemini anaokulunda atlatirdi. Birinci sınıfa hazir giderdi. Hem çekingenliğinide atardı üstünden.
(22 puan) tarafından
Vala isim zor bacım Rabbim sen yardım et
(17,141 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım.
-Reklam-
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Kaynana gorumce kız kardeş kım varsa guvendıgınız yanlarına bırakın bı kaç saat Zaman zaman. Annesız durmaya böyle böyle alışır bence.
(22 puan) tarafından
Kaymakamdan nefret eder benim çocuklar benim gibi bı sevgi şefkat görmemişki ona gitsinler oda bakmaz zten asla kız kardeşimde yok anemde uzak bana hep beni biliyor beni görüyor tuvalette bile yanımda

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 216 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,859 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 165 göst.
10 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ruhefza (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 225 göst.

Kategoriler

1,470,058 soru

24,081,137 cevap

331,214 kullanıcı

...