0 oy
782 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Büyük görümcem beni herzaman arayıp soran bir abladır ama yeni elti adayım çıkana kadar yurtdışında yaşıyor kadın elti adayım yani ve eltim o kadın çıktığından beri beni az ariyor hatta 9 gündür aramadı kizim hasta diye dün aradı bende içimden şey geçirdim sorayim o kadınla konuusyirmu diye evet dedi hergun konuşuyoruz hislerimde yanılmam yani ve benimle afrali 

Tafrali konuşuyor kaynanamda öyle diğer görümcemde öyle numarami degissem eşimdende ulasamayacaklar esim ailesini hiç aramaz benden haberlerini alır huyu öyle kimseyi arayıp sormaz ama bende bu tavırlarına sınır oldum siz olsaydınız numanizi değişimiydiniz çocuğumun psikolojisi bozulsun istemiyorum 

23 Cevaplar

0 oy
(847 puan) tarafından
Kendime dert ararken beennn:))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zaten arayip sormuyolarsa sende arayip sorma bitti gitti numara degisikligine ne gerek var neyin afra tafrasi bu tam olarak bi sorun olabilir mi 
0 oy
(1,709 puan) tarafından
Yani tamam üzerinde olan ilgiyi kaybetmişsin ve üzülmüşsün bu konuda hak veriyorum sana çünkü yeni gelini bulunca diğer gelini unutmak saçma, ve eğer kaynanan kızınla görüntülü kunuşurken sana laf sokuyorsa açma telefonunu mesafe koy o zaman anlarlar ne halt ettiklerini mesafe neden koydun derlerse de yaptıklarınızı ne çabuk unuttunuz dersin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 393 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ela94 (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 2,241 göst.
0 oy
5 cevap 236 göst.
0 oy
19 cevap 709 göst.

Kategoriler

1,477,397 soru