0 oy
311 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,437 puan) tarafından

image

bu sefer kafaya koydum yapicam bu isi insallah :woot: 58.5 ile basladigim bu yolda. 53e dusune ve bi gobegi sikilastirana kadar devam. Haydi kizlar hep beraber :D

8 Cevaplar

0 oy
(2,305 puan) tarafından

Ayyy kız melek benden 2 tane sen çıkıyor kız :D

Böyle veremem ben. Bugün kendime kahve sipariş edip öyle başlayacağım . En azından 10 kilo gitsin öyle . Sonraıs Allah kerim

(13,437 puan) tarafından
Anaağ kiz bende boyda yok ama 1.57 :D ayni sayiliriz
(2,305 puan) tarafından
Ahahahhah ben de boy var yine çıkıyor :)))))

Güleyim mi ağlayayım mı
(13,437 puan) tarafından
Kacti senin boy kilo
(1,409 puan) tarafından
Kahve ismi yazarmısın canım
(2,305 puan) tarafından
105 olmuş kilo 170 boy
(2,305 puan) tarafından
Yazarım bacım. Asla sorumluluk kabul etmiyorum. Çok fazla yan etkisi var kahvenin . Dokunuyor. Haberin olsun ..sordun diye söylüyorum

Forx5 daha önce kullandım 1 ayda 10 kilo verdim . Çok yan etkisi oldu ama . Şimdi yine sipariş edicem
(13,437 puan) tarafından
Kiz canina yazik degilmi. Gencsinde Allah korusun kalp krizine falan yol aciyo bazi seyler. Ya iradenizi kullanin kizlar yapmayin boyle seyler lutfen
(2,305 puan) tarafından
Yazık olmaz mı .ama melek vallahi veremiyorum.
Hem çokta pahalı. Belki paraya da kıyıp yiyemem:)) deneyeceğim. İnşallah çok zorlamaz bu sefer .
(11,241 puan) tarafından
Kız o veremeyenler den biriside bendim özele verdim parayı 3 buçuk aydır diyetteyim 17 kg verdim
O kahve çok zararlı cnm
(8,947 puan) tarafından
canlarim ozelden bana yazsana yada burdan da yazabilirsin hangi sayicidan aliosun. ben bi trendyoldan aldim guzel verdim sonra  iki ic paket aldim tirt . hic bir ise yaramadi. en son netten genel merkezini buldum guya musteri hizmetlerini aradim ozellikle ordan siparis verdim orjinal olsun diye.  ama duzenli kullnmadim busefer yine sevmedim. ilk pakette resmen zorla yemek yiyordum komple istah kesmisti. sonra ozge diye bir kadin var soyadi hatirlamiyirum yetkili satici temsilcisiymis belgeleri falan var resim koymus tabi nekadar dogru bilmem belge yetkili satici belgesi. ondan aldim suan iciyorum. sen hangi saticidan aliyorsun. bu arada genel merkezini aradim dedim ben kullancam ama orjinal satan satici bilmak zor kendim uye olsam kendime alsam. oyle dukkan acmak bayi olmak gbi bir hedefim yok ama kendime alayim en azindan orjinalliginden emin olurum. o sekilde satis danismani gbi uygulamamaiz yok dediler. bayi acanlar satis yapiyirmus guya
(2,305 puan) tarafından
Canan daha önce aldığım zaman bir tanıdıktan almıştım. Numarası gitti. Asla bulamadım kaldı öyle. Şuan bugün bende trendyoldan sipariş verdim.  Epeyde bir değerlendirme vardı. Kullanınca göreceğim yararı var mı diye. 565 TL ye aldım. Bugün kargoya verilecek. Öyle dendi.

Beyza bilmez miyim bacım çok zararlı ama işte veremihorum
(8,947 puan) tarafından
bu yeni cikan iron dan aldim ben busefer hide onu denim diye. 595 mi neydi sanki
(2,305 puan) tarafından
Evet farklı bir şey denersen belki etki edebilir vücut alıştıysa diğerine. Ben 2 seneden fazla oldu içeli
Bende onu görmüştüm.
(8,947 puan) tarafından
ben ara ara iciyorum da. suan ara verdim herbalife benim sadik yarim:) herbalife cay ve thermosunu kullaniyorum şuan. ama iron aldim duruyor henuz . evet ara ara degistiriyorum . vucut alismasin diye
(2,305 puan) tarafından
Herbalife iyi mi canım.  İşe yarıyor mu
(11,241 puan) tarafından
Herbalife de kullandım verdim evet bırakınca iki katı aldım ondan bu kadar kilom var olmayan troitlerim çıktı meydana
Diyetisyen ile kilo verebilirsin bence
(8,947 puan) tarafından
ben seviyorum benim sadik yarim .:) 2018 de dogum kilolarimdan ilk ay 8 ikinci ay 4   3. ay 5 kilo vererek kurtulmustim . ozamandan beri kilomu korurum . uc bes kilo alsam bir iki hafta kullanirdim herbalife veirirdim . sonra 2022 de ikinciyi dogurdum kazayla bi ozaman aldim iste yoksa urunleri kullanmasamda aldirmazdim iendimi korudum hep kilomu. mmnunum o benim sadik yarim:) doger zombirtilari meraktan alir denerim
(2,305 puan) tarafından
Gittim diyetisyene çok önce evet vermiştim. O zaman tek çocuk vardı. Sürekli spor yürüyüşte yapıyordum. Şimdi oldu 3 çocuk ne gitmeye vaktim var ne de spora
(2,305 puan) tarafından
İşe yaramazsa eğer senin yarinden alırım bacım merak etme :)
(8,947 puan) tarafından
benim diyetisyen icin seyim sabrim yok. birton yiyecek verio cesitli cesitli hepsini yapmaya useniyorum ben firsatim kalmio. ben bi cesit tavuk salata ile ogleni kapaticam misal. aksamda sebze yogurtla aksami btircem . cirbasi salatasi dilim ekmegi abidik gbidik ara ogunleri kinoali zartli zurtlu tarifleri falan useniyorum okadar sey yapmaya.
(11,241 puan) tarafından
Benim tatlı yemem hiç yok asla sevmem çikolata kek vs
Spor yapamadım çok
Yürüyüş hiç yok diyet listemde bazen smoothie verdi çok güzel de verdim
Bende çok zararlı vücuduma yapmazdim haksızlığı
Tabiki herkesin kendi düşüncesi cnm
(2,305 puan) tarafından
Sen bensin sanırsam bende kafama göre takılmayı severim. Diyetisyen habire ye diyor , len ben vermeye geliyorum ara öğün ana öğün sabah kuşluk öğlen bilmem ne :)
(2,305 puan) tarafından
Haklısın Beyza ama vücudumda kilo kaynaklı bir sürü. Hastalık çıktı. Bana da yazık. Bi kaç kilo verseydim en azından spor yapmaya halim olurdu. Benim 65 olmam gerekirken 105 kiloyum. Ömründe  çatlak görmeyen karnında çıkmış 1. 2 aydır. Kırmızı hemde. Utanıyorum da böyle
(2,305 puan) tarafından
Asla tatlıyı bırakamıyorum. Elimde değil.
(13,437 puan) tarafından
Kiz oyle deme elimde degil. Ben ki deli gibi tatli yiyen insan aha en son gecen carsamba yedim onuda misafir vardi ablam yapti getirdi diye. Bi degerlerine baktir. Enistem veremiyodu 105 kiloyu gordu. Ay bayilcam yrmrk yemem lazim derdi. Daha masadan kalkarken tatli yokmu derdi içim bayildi. Bi gittiki şekeri cikti. Ilac iciyo şuan. O aclik ay bayilcam halleri kesildi. 92 kiloya dustu suan.
(2,305 puan) tarafından
Bacım kaç kere baktırdım birşey çıkmadı. İşlerimi yoluna koyayım bir daha gider baktırırım ama zannetmem. Ben birazda boğazı tutamıyorum bakma sen
(13,437 puan) tarafından
Valla biz diycegimizi dedik :) gerisi sende. Senin hayatin senin sagligin
(2,305 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ooo hade bakalım bol şans canım ☺
tarafından
Sen yaparsın kızzzz istedikten sonra her şeyi yaparsın ☺
(13,437 puan) tarafından
Verr gazi :D insallah ya. Seninki ne durumda
tarafından
Veririm kizz bende gaz çok ☺☺☺ benim bir kaç gündür boşladim yaa 67 oldum şu 7 kilo da gitse daha başka bir şey istemem ☺
(13,437 puan) tarafından
Bisey yok kiz aslinda bakarsan 7 kiloda ama işte nefsimize yeniliyoruz valla. Oturuyorum ya agzima sunuda atsam bunuda yesem :D
tarafından
Sonra da vicdan yapıyoruz niye yedik diye demi ☺☺ veririz yaa Allahin izniyle yeterki biz isteyelim
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Benim hedefte senin kilo canım şimdi tartıldım 68 olmuşum kuzenim geldi diye salmıştım diyeti 2 kilo almışım şaka gibi yaa offff 73le başladım ama şimdi tekrar başlıyorum 
(13,437 puan) tarafından
Başla başla bende çok baslayip birakiyorum. Bu sefer yine kararliyim bakalim insallah :D 13unde karar verdim guya 58.25le. Misafirim geldi falan. Esimde yok çocuklarda yemiyo kalan borekleri falan yedim :D ziyanmi olsaydi. Neyse simdi basladim yine. Baya sabahlari 57.90la basladim hep. Ama hareket etmiyodum. Harwket etmeyince gitmiyo ya. Spora basladim iste bu sabah 56.85
0 oy
tarafından

Bebek büyüsün bende yapıcam bisiler . :)

0 oy
(705 puan) tarafından
Ya Rabbbi tartıda şu rakamı görmeyi nasip et nolurrr        doğum yapim bende vercem bende bbende eeeee şuan 65 kiloyum
0 oy
tarafından
Ben 44 kiloyum abla :) 
0 oy
(80 puan) tarafından
60 kilodayim iki bebegim var. Bu sra cok kilo aldim cunku tatli cok yiyrm abur cubir vs
0 oy
(2,548 puan) tarafından

benim tartinin aynısı:)) ben bitirdim çok şükür ama yinede dikkat etmekte fayda var shhsh

image

(11,241 puan) tarafından
Kaçtın kaç oldun cnm
(2,548 puan) tarafından
64 le başladım, şimdi 49 ile 50 arasında gidip geliyorum öyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 459 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,198 soru

24,013,112 cevap