0 oy
312 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,437 puan) tarafından

image

bu sefer kafaya koydum yapicam bu isi insallah :woot: 58.5 ile basladigim bu yolda. 53e dusune ve bi gobegi sikilastirana kadar devam. Haydi kizlar hep beraber :D

8 Cevaplar

0 oy
(2,305 puan) tarafından

Ayyy kız melek benden 2 tane sen çıkıyor kız :D

Böyle veremem ben. Bugün kendime kahve sipariş edip öyle başlayacağım . En azından 10 kilo gitsin öyle . Sonraıs Allah kerim

(2,305 puan) tarafından
Asla tatlıyı bırakamıyorum. Elimde değil.
(13,437 puan) tarafından
Kiz oyle deme elimde degil. Ben ki deli gibi tatli yiyen insan aha en son gecen carsamba yedim onuda misafir vardi ablam yapti getirdi diye. Bi degerlerine baktir. Enistem veremiyodu 105 kiloyu gordu. Ay bayilcam yrmrk yemem lazim derdi. Daha masadan kalkarken tatli yokmu derdi içim bayildi. Bi gittiki şekeri cikti. Ilac iciyo şuan. O aclik ay bayilcam halleri kesildi. 92 kiloya dustu suan.
(2,305 puan) tarafından
Bacım kaç kere baktırdım birşey çıkmadı. İşlerimi yoluna koyayım bir daha gider baktırırım ama zannetmem. Ben birazda boğazı tutamıyorum bakma sen
(13,437 puan) tarafından
Valla biz diycegimizi dedik :) gerisi sende. Senin hayatin senin sagligin
(2,305 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ooo hade bakalım bol şans canım ☺
tarafından
Sen yaparsın kızzzz istedikten sonra her şeyi yaparsın ☺
(13,437 puan) tarafından
Verr gazi :D insallah ya. Seninki ne durumda
tarafından
Veririm kizz bende gaz çok ☺☺☺ benim bir kaç gündür boşladim yaa 67 oldum şu 7 kilo da gitse daha başka bir şey istemem ☺
(13,437 puan) tarafından
Bisey yok kiz aslinda bakarsan 7 kiloda ama işte nefsimize yeniliyoruz valla. Oturuyorum ya agzima sunuda atsam bunuda yesem :D
tarafından
Sonra da vicdan yapıyoruz niye yedik diye demi ☺☺ veririz yaa Allahin izniyle yeterki biz isteyelim
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Benim hedefte senin kilo canım şimdi tartıldım 68 olmuşum kuzenim geldi diye salmıştım diyeti 2 kilo almışım şaka gibi yaa offff 73le başladım ama şimdi tekrar başlıyorum 
(13,437 puan) tarafından
Başla başla bende çok baslayip birakiyorum. Bu sefer yine kararliyim bakalim insallah :D 13unde karar verdim guya 58.25le. Misafirim geldi falan. Esimde yok çocuklarda yemiyo kalan borekleri falan yedim :D ziyanmi olsaydi. Neyse simdi basladim yine. Baya sabahlari 57.90la basladim hep. Ama hareket etmiyodum. Harwket etmeyince gitmiyo ya. Spora basladim iste bu sabah 56.85
0 oy
tarafından

Bebek büyüsün bende yapıcam bisiler . :)

0 oy
(705 puan) tarafından
Ya Rabbbi tartıda şu rakamı görmeyi nasip et nolurrr        doğum yapim bende vercem bende bbende eeeee şuan 65 kiloyum
0 oy
tarafından
Ben 44 kiloyum abla :) 
0 oy
(80 puan) tarafından
60 kilodayim iki bebegim var. Bu sra cok kilo aldim cunku tatli cok yiyrm abur cubir vs
0 oy
(2,548 puan) tarafından

benim tartinin aynısı:)) ben bitirdim çok şükür ama yinede dikkat etmekte fayda var shhsh

image

(11,241 puan) tarafından
Kaçtın kaç oldun cnm
(2,548 puan) tarafından
64 le başladım, şimdi 49 ile 50 arasında gidip geliyorum öyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 459 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,236 soru

24,013,753 cevap