+1 oy
726 göst.
Diğer kategorisinde (18,456 puan) tarafından

image

image

image

image

Emine diye bir kızın dikiş dikmeye hevesi varmış ama dikiş makinesi yokmuş. Makine almaya niyeti varmış ama parası yokmuş. O da ne yapsın elindeki imkanlarla iğne iplikle dikiyormus heves ettiği şeyleri. 

Nasıl olmuş kızlar. Çanta gibi görünen şeyi ekmek için yaptım. Ekmeği poşete koyup içine koyuyorum. Kapıya asıyorum. Öyle poşet dayanmiyordu sürekli yirtiliyordu içine katında bişey olmuyor. Diğeri de poşetlik. Poşetleri poşetin içine doldurup kapının arkadina asiyordum ama çok kaba duruyordu ve hep dağıtıyordu oğlum. Böyle dahitamaz da:D

8 Cevaplar

0 oy
(123 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Elinize emeğinize sağlık. El dikişi için cidden çok güzel ve kusursuz olmuş. Umarım kısa zamanda imkan sahibi olur ve dilediğiniz makinayı alabilirsiniz ♥️
(18,456 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çook güzel olmuş 
(18,456 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Düzeltme:biri varmış biri yokmuş .. Emine diye bir kız varmış..kiyafetleri hep büyük sofaris verirmiş..ve sonra evde daralmak zorunda kalirmis..dikis makinesi yokmus..elde dikermiş hep sjsjsjsj
tarafından
1 beden büyük olsa olur en son 1 kiyafet siparis etmisim 3 beden büyük...delirmistim resmen
(18,456 puan) tarafından
Ay niye öyle yanlışlıkla falan mı. Dikkat etmiyor musun bedenlere
tarafından
Kız dikkat etmez olurmuyum ..bedenimi ölcuyorum galiba yalnis olcuyorun yada anlamiyorum..gecen aldigim kiyafet o kadar guzeldiki ..resmen hala verdigim paraya yanıyorum..iadede edemiyorum
(18,456 puan) tarafından
Kız kendi bedenini bilmiyor musun niye. Neyini ölcüyorsun sen.
tarafından
Ahahaha..kız ben rusyadayim..burda her kiyafetin bedenini kendi akillarina gore uretiyorlar..uzunlugu eni kaş onu yaziyorlar bende yazilana uygun ölcuyorum genede buyuk geliyor
0 oy
(13,438 puan) tarafından
Kiz eline saglik nr guzel olmuslar ya. Banada poşetlik lazim :))
0 oy
(5,685 puan) tarafından
Gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık 
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş ellerine sağlık kuzuu
0 oy
(101 puan) tarafından
Eline sağlık çok güzel olmuş
0 oy
(757 puan) tarafından
Çok harika olmuş emine pek hamartmis aradan yıllar geçmiş emininen makinasu olmuş ve dünyaya açılmış çantaları ile..

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 245 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 428 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,735 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 467 göst.

Kategoriler

1,468,003 soru

24,052,115 cevap