0 oy
492 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Soru baslikta kizlar merak ediyorum 18+4 haftaligiz. 

6 Cevaplar

0 oy
(526 puan) tarafından
Nts ancak 37 haftada fılan gırılıyor sancın var mı orda çıkıyor bebegın kap atışına bakıyor lar bır şey uygulamıyorlar kemer gıbı karnına bağlıyor lar fılan 
(526 puan) tarafından
Benım 38 den sonra ıkı haftada bır gitıgım ıcın altanda baktılar hep açılma var mı dıye
tarafından
Valla degisikmis orası her hastanede NST 29. Hafta başlaması gerek
(526 puan) tarafından
Bılmem kı özel dı bıde
tarafından
İlk defa duydum valla benim araştırmaydi yani 37-38  doğum haftası zaten o haftaya kdar bakilmadan olur mu
tarafından
Ben 31 haftalığım banada yapmadılar daha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nst canım nts değil. Nst bebeğin kalbini ve senib sancını ölçen bi cihaz 28 haftadan itibaren doktorların kontrolden önce girmenizi istediği bi cihaz iki tane yuvarlak cisim var birini karnının üstüne bağlıyorlar sancı ölçümü için diğerini de bebeğin kalp atışını duyulduğu yere sonra eline bi kağıt veriyolar üstteki bebeğin kalp atışı alttaki grafik senin sancın oluyo. Bazı doktorlar 32 haftadan itibaren istiyolar bazıları daha erken. 
tarafından
Teşekkürler tm nst ben nts saniyorum :) :) :) :)
tarafından
:) rica ederim canım çoğu insan nts sanıyo
0 oy
(2,765 puan) tarafından
23 . Haftada bebim bebis erkenden gelmeye kalkinca o zmqn girdim sqdice gri renkte kemer kemerin üstunde iki tane el büyüklugunde cihaz var karnina doluyorlar bebegin kalp atoslari zayifliyormu yada sanci dogum sancisimi onu buluyor 
0 oy
(25,180 puan) tarafından

Nts değil nst canım :) sancı kasılma varmı diye bakıyorlar beline kemer gibi bşy bağlayıp 20 dk falan yatıyorsun bende gecen gün girdim bebek toplanıyo diye cok şükür sancı cıkmadı. EKG çekildiğinde ki gibi bir kagıt cıkarıyo makine orda sancı varmı yokmu cıkıyo. Belli girilmesi gereken bir hafta yok sancın kasılma ne zaman olursa doktor o zaman tedbir amaçlı bakıyo ben 20. Haftada girdim mesela

0 oy
tarafından

image

boyle bişey işte 
0 oy
tarafından
Herhangi bir sancı kasılma erken doğum başlamayacaği takdirde 36  haftalikken basliyor sonra her hafta nst ye giriyosun canim :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 353 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Esssss18 (274 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 116 göst.
8 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 200 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde UmAYElcin (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.