+1 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından

2 veya günlük Su diyeti hakkinda bana bilgi verir misiniz nasıl yapcam nereden basliycam yaptıktan sonra ne tüketecem lütfen yardımcı olur musunuz 

7 Cevaplar

+1 oy
(7,029 puan) tarafından

Su fenomen buket yapti 3 gun surekli su icmis 5 kg verdi ama ne kadar saglikli tartisilir vucut halsiz duser bence ama bir yerde gordum sivi diyeti yapti sadece corba sabah aksam ekmeksiz su falan o da baya vermis ama devamlilik saglanmaz bu sekilde 

(299 puan) tarafından

Evet gördüm yok vazgeçtim ya spor + diyetle devam 

-Reklam-
+1 oy
(1,876 puan) tarafından

Nolur böyle sağlıksız şeylere girmeyin ya. 

(299 puan) tarafından

Vazgeçtim zaten 

+1 oy
(9,616 puan) tarafından

Uf gecen baktım ölüm gibi birsey ben normal diyeti zor yapıyorum bunda ölürüm😅 1 su bardak su kahvaltıda 2 su bardak su yulaf ekmek 1 dilim filan😅

+1 oy
(3,410 puan) tarafından

Bende bir yapabilsem 

+1 oy
(428 puan) tarafından

Aralıklı oruç diyeti yapın daha iyi.onda 16 saat uyku saatleri dahil aç kalıp 8 saat beslenebilirsin.

+1 oy
tarafından

Bacim dengeli  beslenme spor yap bol su tüket saat 7 den itibaren yemek yeme su hariç önce yemek içmek konusunda kendini alıştır sporla kombinle su diyeti sağlıklı değil bence falanda 5 kilo verdi de ya sende kötü sonuçlar olursa . Gün içinde su tek başına 1 er dilim ekmekle senin protein k.hidrst ve yağ gibi gerekli şeyleri ve diğer enerji için gerekli vit. Mineral i destekleyecek noktada değil önerim herkese bu topa girmeyin kaslarınıza başta kalp damar sağlığınıza zarar verirsiniz ben söyleyeyim vücut enerji ister protein ister su da ister yağ da ister hatta kas sağlığı için ekstra hareket decister spor beyine damarlara kalbe decdosttur

(299 puan) tarafından

Anladım bir de emziriyorum sağlıksız olur dediler vazgeçtim spor ve diyetle devam edeceğim 

tarafından

Bu tercihle kendinize en büyük iyiliği yapmış olursunuz 

+1 oy
(9,937 puan) tarafından

Su diyetini bilmem  yine iciyom ama limon lu su iciyom ben bakalım işallah etkili olur her yemekten sonra iciyom ekmek bıraktım artık yaptım simdi limon lu su

image

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
0 oy
29 cevap 655 göst.
18 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aydagul (159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 779 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,292 soru

24,109,428 cevap

332,882 kullanıcı

...