0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızım üç buçuk yaşında kardeşi doğduğundan beri sürekli vurma ısırma tükürme eyleminde öncesinde yapmıyordu ama artık önüne geçemiyoruz dışarıdaki insanlara yapmıyor sadece bizi yapıyor aranızda kıskanıyor diyenler olabilir kıskanılıyor da olabilir ama çok aşırı derecede yani ısırıyor şey yapıyor nasıl toparlayabilirim kızlar hiç söz dinlemiyor ne yapacağımı şaşırdım

4 Cevaplar

0 oy
(13,443 puan) tarafından
Kucuk olan ne kadarlik
(42 puan) tarafından
Beş aylık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah canım ne diyim çok zor bir durum benimde iki kızım var büyüğü 6 yaşında küçüğü 3 yaşında büyüğü gayet iyi seviniyor yeni kardeşi olacağı için ama küçüğü çok kızıyor içten içe hiç iyi değil... 

Kucağıma bir bebek alsam herhangi bir çocuğa sevecen yaklaşsam çok agresif içe kapanık oluyor Allah yardımcımız olsun 
(42 puan) tarafından
Benimki kardeşini hiç zarar vermiyor ama çok asabi hırçın kendini bildiğini yapıyor ne dediğimi dinlemiyor büyüdükçe geçer İnşallah hep böyle olacağını düşünmek bile istemiyorum
0 oy
(6,827 puan) tarafından

Normal bence ilgi küçükte olunca kendini göstermeye farkettirmeye çalışıyor komşumun vardı öyle kazayla oldu 2 yaşında kardeş geldi çocuğa garibjm o iki numara çekmediği kalmadı sakın sakin oynarken çocuk abisinin tekmesiyle kendini yerde buluyordu garibim neler çekti :D

0 oy
(2,129 puan) tarafından
Aynı bizim durumumuz tek fark oğlum 4 kızım şuan 2 yaşında artık o abisini dövmeye başladı korumak için kendisini ;) çok tatlılar aslında kediyle köpek gibi tabiri caizse didisiyorlar bende çekirdek kola izliyorum jsnsjsj ayirsam hangisini tutiyim ki ikisinide ayırmak istemiyorum ayrımcılık diye dusunmesinler diye bende bakakaliyorum anne yüreği işte jsjsjs

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 184 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 200 göst.
0 oy
5 cevap 420 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu

Kategoriler