0 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (108 puan) tarafından
Kizlar surup fark etmiyor  hangisi olursa olsn kapagi açıldıktan sonra ne zmna kdr vermeliym ne zaman atmaliyim ishal surubu kabizlik iştah farkr etmez mesela parol calpol pedifen falan 

8 Cevaplar

0 oy
(532 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Su katılanlar 1 hafta zati rengi değişiyor sarıya dönüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Az önce bunla ilgili post açtım 

Antibiyotik ama benimki

Antibiyotik milimine göre değişiyor
tarafından
Evet kuzum
tarafından
Su katılanlar 1 ayı geçmemesi lazım. Diğer sıvı olanlar açıldıktan sonra 3 ay kadar kullanılıyo.
tarafından
Zaten antibiyotik öyle evde dursun lazım olur diye düşünülecek ilaç değil her zaman her rahatsızlıkta kullanılmaz. Doktor önerisiyle kullanıldıktan sonra imha edilmesi lazım
(108 puan) tarafından
Hayir yanlis bilgi üstüne su koyulan ilaclr hangisi olursa olsn en fazla bir hafta kulaniyorsn sonra çöp oluyor 1 ay cok uzun bir süre
tarafından
Alttaki yorumumu gördünüz mü?
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Doktorumuz bize ateş düşürücü ağrı kesicilerin 1 ay sonra etkisini kaybettiğini söylemişti kızımın ateşi düşmediginde 2 ay önceki açtığım şurubu verdiğimi söyledim ne zman açıldı diye sorunca yeni ateş düşürücü yazdı ve ateşini konrtol altına almıştım açık olanı verdiğimde düşmüyordu ateşi 
(108 puan) tarafından
Bnde öyle duymustm
0 oy
(14,216 puan) tarafından
Üzerinde yazar. Muhafaza şartlarını sağladıklarınızda ateş düşürücü 3 ay diye hatırlıyorum açılmış paket için. İshal şurubu dediğiniz antibiyotiktir ömrü max10 gün. Öksürük şurubu Dr lar önermiyor kullanmayın çocuklara
(108 puan) tarafından
Tamam teşekkür ediyorm
0 oy
tarafından
Doktor bir ay demişti 
(108 puan) tarafından
Hadi ya ama mesela parol bn evde hep bulndruyorm ve fiyati 80 90 gibi bisi bi ay tekmi kulnmam lazm
tarafından
Evet sonra etkisi kalmıyor demişti doktor
0 oy
tarafından
hepsinin prospektüsğnde yazar. her ilaç farklıdır. su katılan antibiyotikler 1 hafta mı ne, calpol 2 ay 
(108 puan) tarafından
Su katilani biliyormda digeri herkes bisey diyor
tarafından
her ilacın farklı işte
0 oy
(160 puan) tarafından
Benim oglumun doktoru ates dusuruculer icin (calpol, dolven gibi) kullanim suresi 1 ay demisti. Acildiktan sonra 1 ay sonrasi kullanmiyordum
0 oy
(5,661 puan) tarafından
Ateş düşürücü şuruplar açıldıktan sonra iki ay kullanılıyor bozulmuyor ama ilacın etkisi azalıyor pek işe yaramıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 178 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Azranın❤️annesi (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 473 göst.
24 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 328 göst.
24 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,592 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 59 göst.

Kategoriler

1,456,412 soru

23,897,093 cevap

322,113 kullanıcı

...