+2 oy
1,195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,580 puan) tarafından
Eşimin ailesine bir türlü ısınamıyorum . Onlarda beni iten bir şey var. Siz eşinizin ailesi ile nasıl anlaşıyorsunuz

28 Cevaplar

0 oy
(981 puan) tarafından
Bizde anlaşamıyoruz 
(1,580 puan) tarafından
İstisnalar hariç anlaşan az insan var bence
-Reklam-
0 oy
(3,502 puan) tarafından
Eş ailesi genel olarak kadınlar için öz aile olmaz , çünkü yaranamiyoruz onlara azıcık takdir etseler yada burunlarni karı koca arasına oğlunun evi diye her işe burun sokmasalar en azindan saygı görürlerdi .
(1,580 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(10,430 puan) tarafından

Ailemden daha çok samimiyim onlarla diyebilirim:)

(1,580 puan) tarafından
Şanslısın sanırım.
(10,430 puan) tarafından
Aynn özellikle eş konusunda çok şükür
0 oy
(1,220 puan) tarafından
Ben görüyorum ya arada kayınvalideme falan sinir olduğum oluyor ama kendi annemle de atışıyorum mesela bazen yaşları bizden büyük sonuçta her geçen gün biz kendimizi geliştirmeye çalışırken onlar bildikleriyle yaşıyorlar atışmak anlaşamamak çok normal ama Allah başımızdan eksik etmesin ne kayınvalidem kayınpederimi ne görümcemi herşeyden önce eşimi yetiştirmişler eşimde sevdiğim aşık olduğum ne kadar güzel huy vs varsa hepsi onların eseri sonuçta 
(1,580 puan) tarafından
Benimkini de sokakta kendi kendine büyütmüş. Hiç ilgilenmemişler. Çok zorluk çekmiş. Ama çok iyi bir insandır. Çalışmadı iş kalmamış sana öyle diyeyim.
0 oy
(585 puan) tarafından

11 yıl olacak alışamadım hemde 10 yıl birlikte yaşadık dahada alışmam  gerekde yok:D

0 oy
(2,763 puan) tarafından
Kendi ailem nasılsa eşimin ailesi de aynı benim için. Onlar için ben de görümcelerimden farksızım. 6 senedir birlikteyiz ama hiç bir zaman beni ayırdıklarını hissetmedim. Hatta her zaman arkamda durdular sağ olsunlar.
(1,580 puan) tarafından
Keşke benimkiler de öyle olsaydı. Ne güzel iyi bir aileye gelin gitmişsin :)
(2,763 puan) tarafından
Evlenmeden önce çok kez içlerindeydim. İyi gözlemledim diyelim. Sonuç olarak Türkiye de evlendiğinde aileler ve akrabalarla da evlenmiş oluyorsun diyorlar ya. O düşünceden yola çıkarak hareket ettim hep.
(1,580 puan) tarafından
Ben aslen izmirliyim eşim diyarbakırlı ailesini doğru düzgün tanımıyordum. Görsem de o zaman melek gibiydiler içlerine girince anladım şeytan olduklarını
(2,763 puan) tarafından
Kültür farkında dolayı da olabilir. Mesela eşimden önce görüştüğüm vardı onlarda Diyarbakırlıydı ben de Selanik göçmeniyim özgür büyütüldüm her zaman kendi ayaklarımın üzerinde olmak istedim ama onlarda bu işler tam tersiydi. Farkına varınca hemen ayrıldım zaten.
(1,580 puan) tarafından
Eşim onlara çekmemiş hiç. Modern görüşüdür. Ailesi geri kafalıdır. Ama bu aralar annesi aklına giriyor. Giyimine karışmaya başladı önceden hiç böyle sorunlarımız olmazdı. Hep bize ne yapıyorsa annesi yapıyor. Ailesini tanısaydım çok sevsem de evlenmezdim.
(2,763 puan) tarafından
Sonuç olarak eşinin annesi babası onların kuralları, onların istediği şekilde büyüdü. Ne kadar modern olsa da büyüme şekli bu bir yerde bir şekilde ters düşüyor insan.
0 oy
(48 puan) tarafından
İyi davranıyorum ama tahammül edemiyorum zor sabrediyorum. Başından beri beni aralarına almadılar, dışladılar ve laf soktular. İçleri çok temiz iyi niyetli insan değiller. Mecburen eşimin ailesi diye güler yüzlü davranıyorum cana yakın davranmaya çalışıyorum. Kayınvalidemin mesela 7 yıllık evliliğimde bir kere bana kızım dediğine şahit olmadım. Ben ona anne diyorum ama. Yolda görsem cidden selam vermeyeceğim insanlar. Çok haksızlık yaptılar bana, çok. Hiç maddi bir şey istemedim, hep iyi davrandım ama yaranamadım. Kendi görüşlerini çok empoze etmeye çalışan insanlar, hiç hoşlanmıyorum. Seslerini duyunca kanım çekiliyor vallahi 
(1,580 puan) tarafından
İyi davranmayacaksın böylelerine. Eşimin yanında bana iyi davranır ben yokken eşimi doldurur. Haksızlığa ben de çok uğradım. Ama işleri düşünce hemen kocamı ararlar. Yüzsüzler
(48 puan) tarafından
Haklısınız. Eşim ile gerginlik yaşanmasın diye iyi davranıyorum ama bir yandan da mesafem var her zaman. Bazen bazı konularda yardımları da oluyor o yüzden komple silip atamıyorum. Ama sevmiyorum ailem olarak da görmüyorum benden uzak Allah'a yakın :)
0 oy
tarafından
Ben mesela ..esimi kendi ailem gibi goruyorum.kaynanami kayin pederimi ..gorumcemi eltimi ..hepsini seviyorum .

Ama bence ne kadar da cok sevsem kendi ailem gibi sevemem

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 8,314 göst.
25 Eylül 2018 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 866 göst.
0 oy
3 cevap 337 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,063 soru

24,148,822 cevap

334,792 kullanıcı

...