0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından
26 yaşındayım 4 yaşında oğlum var ondan sonra bir kez daha hamile kaldım ama boş gebelik geçirdim kürtaj oldum hiç korunmuyoruz bebek olmuyo bir türlü bugün muayene için Ankara'da özel bi kliniğe gittik doktor alttan muayenede bişey yok temiz herşey dedi eşim sperm testi verecek bu hafta beklemişsiniz çatlatma iğnesi tam etkili olmuyor isterseniz tüp bebek yapalım dedi bize 6 ay daha süre verdi normal yolla gebe kalmak için birde decavit adında folik asit verdi rahim filmi cekmeyelim şimdi dedi kan degerlerimde iyiymiş boşlukta hissediyorum kendimi biraz daha bekleyelim dedim

5 Cevaplar

+1 oy
(769 puan) tarafından
26 yaşındasın ve önceden sağlıklı gebeliğin olmuş, Eşinin sperm testi de normal çıkarsa hiç tüp bebeğe gerek yok. Bana tüp bebekle bike çocuğun olmaz diyordu doktorlar 3 ay kendime vitamin kürü ve diyet uyguladım kızım doğdu. 
(296 puan) tarafından
Çevremde tüp Bebek yok ama çok okuyorum duyuyorum yıpratıcı bir süreç rahim filmi cektircem bide
(296 puan) tarafından
Nasıl bir kür uyguladiniz bende diyetteyim 77 kiloyum
(769 puan) tarafından
Tüp bebek tedavisine başladığın zaman da yumurta kalitesini artırmak için sana bazı vitaminler verecekler. Epey de pahalı vitaminler. Ben de onlardan kullandım. Ocean Plus omega3, Bioesteron DHA, teatrio koentimQ10. Bir de hakiki bal alıp içine polen, propolis ve arı sütü koydurmuştum. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyordum. Bir de vücudun asit oranını düşürmek için o dönemde asitli içecek hiç içmedim normalde de pek içmem zaten. Kahve 1 fincanda fazla içmedim,  hayvansal gıdaları epey azalttım. Limon, posrtakal çok tüketmedim. Vücutta asit yüksek olursa vajinal akıntının da asit oranı yüksekiyprmuş. O zaman da ilişki sırasında spermler o asitte canlılığını kaybedip yumurtaya ulaşamadan ölüyorlarmış
-Reklam-
0 oy
(11,593 puan) tarafından
Bence biraz dhaa bekle Rabbim sana olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşaAllah 
(296 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin
0 oy
tarafından
İlki nasıl oldu 

Bekleyin stres yapmayın. Bnde boş gebelik geçirdim. Sonra sağlıklı bebek dünyaya getirdim çok şükür. 
(296 puan) tarafından
Normal yollla hamile kaldım
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Yasin küçük madem sağlık sorunu yok akışa birak , 5 ay denedik olmadı düşünceleri için çok erken tadını çıkarın özel hayatınızın...

Ayrıca rahim filmi sonrasi 3-4 ay içinde normal hamile kalan çok burda küçük bir bilgi olarak kalsın.. 
(296 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşında 1 yaşına kadar korunduk da sayılmaz ama sonra hiç korunmadik olmadı sonra boş gebelik oldu rahim filmi istiycem burdaki doktordan bakalım
(4,311 puan) tarafından
Olsun Allah yanınızda olana sağlık uzun ömür nasip etsin, daha gençsiniz,olacaksa bir minnoş daha ,zamanında gelir merak etmeyin sadece kendinizi strese sokmayın.
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Daha cok gencsin ve bi cocugunda varmis. Bence biraz bekle akisina birak. 

Benim arkadasimin 7 sene olmadi 32 yasinda tup bebek oncesi dogal yolla hamile kaldi.
(4,311 puan) tarafından
Bende ilk ve tek evladıma  35 de hamile kaldım tüp bebek öncesi:))
(6,542 puan) tarafından
Vakti zamani vardir belli ki :) sizin adiniza da cok sevindim yasamadim ama en yakin arkadasimdi az cok sureci biliyo ve bu arada benim bebegim de olmustu.
(296 puan) tarafından
Ben zaten normal yolla hamile kalabiliyorum ama olmuyo bir türlü neden diye gittik tüp Bebek önerdi yıpratıcı bir süreçmis istemedim rahim filmi istiycem burdaki doktordan bide bakalım

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 225 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,638 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 889 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Onlygirl (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 106 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,299 soru

24,137,453 cevap

334,373 kullanıcı

...