+1 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (2,610 puan) tarafından

Kizlar 1.5 seneye yakındır 2. Çocuğu düşünüyoruz fakat olmadı.  Doktor bugün bana tup bebek tedavisi ol dedi başka hastahanede yani bilmiyorum erken mi değil mi bilemedim.  Hormon tahlilerini yaptı her şey normal.

5 Cevaplar

0 oy
(5,472 puan) tarafından

Her şey normalse neden tüp bebek dedi ki yaşın kaç bu arada?

Eşin muyane oldu mu bir de? 

(2,610 puan) tarafından

Canım yaşım 30 anlamadım ki neden tup bebek dediğini halbuki hormon testi filanda yaptı hiç bir problem yok. Eşim pazartesi işte sperm testi verecek. 

(5,472 puan) tarafından

Bence gereksiz telaş ettirmiş yaşın çok genç. Tüp bebek çok zorlu bir süreç akışına bırakın eşinde de bir sorun yoksa. 

(2,610 puan) tarafından

Dediğin gibi yapacağım akışına bırakacağım artık. Teşekkür ederim ❤️

-Reklam-
0 oy
(1,311 puan) tarafından

Bende 2.senenin sonunda hamile kaldım canım. Tüp bebek neden hemen dedi ki çok büyük sorun mu var. Herşey iyiyse olur daha vakti gelmemiştir benim mesela sorunum yoktu ama eşimde sperm sayısı azdı ama en son baktormadık bile yani az mıydı çok muydu hamile kaldım. Bide eşin sperm testi versin canım sende yoksa ona bakılsın birde sorun olup olmadığına doktorunuda değiştir bide başka doktora daha git

(2,610 puan) tarafından

Yok inan hiç bir sorun yok eşim pazartesi sperm testi verecek işte. Anlamadım neden hemen o yolu seçtiğini doktorun başka doktora görüşeneceğim ya.

0 oy
(5,678 puan) tarafından

Bence tup bebek sureciyle strese girmektense o parayla bi kisa tatile cik ve kafani dagit. Hersey normalse normal yolla hamile kalman daha iyi. Tup bebek sureci de kolay bi surec degil.

(2,610 puan) tarafından

Çok çok haklısınız zaten ben istemiyorum daha şuan Tüp bebek tedavisini dediğiniz gibi strese grip çok yipranacagimi düşünüyorum. 

(5,678 puan) tarafından

Benim kuzenimde ikinci cocukta asilama vs oldu. En son saldi. Ikinci oldu. Hemen olmuyo diye kazayla(!) da 3uncuye hamile kaldi kucugu daha yasindayken :) stres cok etkiliyo

(2,610 puan) tarafından

🤣🤣Ay alllahim yaaaa. Gerçekten salmak en iyisi ama sizin kuzen biraz fazla salmış. 

(5,678 puan) tarafından

Evet 🤣

0 oy
(2,708 puan) tarafından

Benim ilk 2 yıl korumduk çocuk düşünmedik sonra düşündük olmadı bı turlu tüp bebek dediler herşey normaldi....bende madem herşey normal   niye tüp bebek olsun dedim stresden olmuyormusherseyin zamani var 2 bebeğim var 11 ay arayla ...

(2,610 puan) tarafından

Haklısınız bende öyle düşünüyorum yani her şey normal ama tup bebek diyor doktor anlam veremedim bende başka doktora gorunecegim. Maşallah sizin bebislere de❤️

0 oy
(8,856 puan) tarafından

Benim ikinci 1.bucuk sene sonra oldu değil tüp bebek deneme mevzusu doktora bile gitmedim. Akışına bırakın bence helede herşey normal denmisse 

(2,610 puan) tarafından

Haklısınız eşim hemen olsun istiyor sanırım o yüzden bende stres yapıyorum artık sanırım benim artık her ay doktora gitmeyi bırakmam gerek önce. 

(8,856 puan) tarafından

Aynen öyle hep stresten zaten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 223 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 813 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 370 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,956 cevap

329,234 kullanıcı

...