0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (246 puan) tarafından
Hanımlar 20 haziranda sezaryen doğum yaptım emzirmiyorum sütüm yok oğlum 3 buçuk aylık 40 gün olmadan kanamam kesildi 30 ağustosta ilk adetimi oldum en son o oldu daha görmedim yarın 10. Günüm geçmiş olucak Cook az pembemsi bir leke görmüştüm cuma günü ondan sonra asla olmadım gecikmenin 2. 3. Gününde testte silik çizgiyi gördüm ama ilk renk dağılmisti 1 saat sonradan silik olmuştu cuma günü kan verdim değerim 0.200 çıktı gebelik yok dun tekrar test yaptım ama yok bunun nedeni nedir Hanımlar bu durumu yaşayan var mı geç döllenme diyenler var geç döllenme olsa bile şimdiye çoktan öğrenmem gerekmez miydi sütüm olsa adet olmuyorum belki derdim ama 2. Adette bu düzensizlik neden olabilir?

1 cevap

0 oy
(604 puan) tarafından
Kız ben 2 aydır olmuyorum 5 aylık kızım 40 ım çıktı adet oldum sonra ki ay bi kaç gün lekeli oldum bidaha olmadı
(246 puan) tarafından
Emziriyor musunuz sütünü var mı eğer varsa ondan dolayı olabilir ama ben emzirmiyorum ve sütümde yok buna rağmen adet düzensizliği tehlikeli değil mi
(604 puan) tarafından
Emziiryorum sütüm var ama az bence emzirmeden değil hormnlardan kaynaklı canm doktoruma muayneye gitmedim gitseydim o anlatırdı herşeyi ama normal korkma bi sene düzensiz olabilir yinede korun demişti
(246 puan) tarafından
Çevremdeki herkes normal değil diyorlar beni de korkutuyorlar sütün yok adet olman lazımdı diyorlar benim ilk doğumum mu bilmiyorum o yüzden
(604 puan) tarafından
Bence süt ile alakalı değil benim sütüm ilk çocugumdan sonra hiç kesilmedi nerdeyse 4 senedir sütüm geliyor 4 yaş var aralarında ama gayet düzenli oluyordum doğum yaptım ve hormonlarla oynanıyor sütle degil kafana takıp kendini strese sokma milletede bakma git kan ver  bi benim nerdeyse 2 aydır hasta olmadım bebegim 6 aya gircek 20 gün sonra
(246 puan) tarafından
Kan verdim cuma günü 0.200 çıktı
(604 puan) tarafından
E var olarak mı gözüküyor canım bidaha verseydin yükseliyorsa vardır
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 207 göst.
+2 oy
4 cevap 140 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yeliizz. (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy