0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar 7 haftalık gebeym ama kalp atışı almadk doktor biraz dha beklıyelm ddi ama umutluda konuşmadı bebeğim için üzülüyprum ama verende Alan da Allah diıyorum umudumu kestm kaç gün oldu çnkü şimdi kürtaj korkusu sardı beni devlet hastanesinde kürtaj olan varmı nasıl oluyor uyutuyolarmı özellikle bursada olanlar

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya Allah aşkına doktorlar genelde 10 haftaya kadar bekleyin diyor neyin acelesi bu. Geç döllenme olabiliyor ben 7 8 haftada duydum geç döllenmeydi
(25 puan) tarafından
Birde 2 gün müddet verdi ben gitmıycem hmn hftaya gidicem
tarafından
10 haftaya kadar bekle canım başka doktora git bence
(25 puan) tarafından
Bnde beklıyım dıyorum ya
tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
(5,152 puan) tarafından
9 haftalikti kalp atışı duydum, doktorlar malesef ki en kötüsünü söylüyor hiç umudunu kaybetme
(25 puan) tarafından
Ben umutluyum ama  doktor 2 gün müddet bklm gel ddi öyle diyince çok üzüldüm 7+2 yiz
(5,152 puan) tarafından
Doktor sacmalamış, başka bir doktora git
(25 puan) tarafından
Beklıyom dıyorum bnde ya
(5,152 puan) tarafından
1 hafta bekle hemen gitme tabi
(25 puan) tarafından
Bnde öyle yapym
0 oy
(25 puan) tarafından
Kxıalr????????
0 oy
(4,268 puan) tarafından
Ben 2 sene önce devlet hastanesinde kürtaj oldum doktorlar özel hastanedeki doktorumdan çok da ilgili özenliydi bana çok destek oldular elimi tuttular göz yaşımı bile sildiler. Covid donemiydi narkoz verirsek 1 2 ay sonrasına randevu verebiliyoruz dediler bebeğin kalbi duralı zaten 2 hafta olmuştu ben o yüzden 1 2 ay beklemek istemedim narkozsuz oldum 15 dk sürdü yürüyerek girdim yürüyerek çıktım. 15 dklik işlem biraz aciliydi ama bence şey gibiydi böyle en ağrılı adetini düşün öyleydi 
(25 puan) tarafından
Ben duramam diye korkuyorum ya anestezi olsa iyi aşırı kokuyorum  merhametli insan olssa
0 oy
(105 puan) tarafından
Canim Bursadayim iki kez sevkette oldum ama beklemen taraftariyim bide sehir hastanesine gitme şansın varsa orda yaşar cana gitsene çok iyi bi doktor daha çok erken sakin kurtaj olma
(25 puan) tarafından
Şevkette uyuttular mı cnm ya çok korkuyorum bnde oraya gidiıyorum
(105 puan) tarafından
Beni uyutmadilar kuzum çünkü kese yoktu bebek yoktu sadece icimi temizleyip 1 gece tedbir amaçlı yatirdilar sabah tekrar beta bakip sonrasi saldilar zaten icimiz temizleyince hemen beta düşüyodu
(25 puan) tarafından
Agrı oldumu ya bnde bebek keese var aşırı korkuyorum
(25 puan) tarafından
Şehir hastanesimde uyutuyolarmı acaba
(105 puan) tarafından
Bebek kese varsa seni uyuturlar ya bende hiçbiri yoktu farkli durumlar kuzum

Sehiride hic bilmiyorum ama hemen olma derim belki geç dollenmeyse bekle
(25 puan) tarafından
Kalp atışı vardr inşAllah yoksa da mecbur şevkette olucam ama inşAllah uyuturlar ya
(105 puan) tarafından
Bebekle kese varsa uyutabilirler ama sanırım arkadasi uyutmamislardi onunda kalp atisi varmis sonradan durmuştu benim çok daha riskli gebelikti mol gebelik diye geciyo adida binde bir görülen bi durum
(25 puan) tarafından
Uyutmaynca çok acımazmı ya canlı canlı ben sezeryanı bile genel anestezi oldum
(105 puan) tarafından
Ya zannettigin gibi bebegi ordan çekip almiyolarki valla benim yanimdaki arkadasi yaptılar onun bebegi vardi 10 dakika sonra geldi bizde boyle aham saham bisey bekliyoruz evet acimiyo diyemem ama cokta abarti degil boyle pipet gibi biseyi icinde döndürüyo sadece o islemde toplasan 100 e kadar saysan anca yani ama iste insan korkuyo yasamadigin icin bilmiyosun hic korkma kuzum
(25 puan) tarafından
Şevkette çok güzel anılarım olmadığı için çok güvenememıyorum ya canının yandığını çok unursamıyo bazı doktorlar ondan korkuyorum uyusaö daha iyi diıyorum
(105 puan) tarafından
Sevket berbat zaten yerinde olsam gitmem bende esim olmadigi icin anlik oraya gitmistim ve oldum gitti hesabi ben dogumlarimi şehir hastanesinde yaptım memnunumda
(25 puan) tarafından
Evim yakın dıye oraya gidiıyorum hep ya yürüme mesafesınde
(105 puan) tarafından
Evet ama doktorlar bile karma karışık Suriyeli yatagi resmen
(25 puan) tarafından
Doktor konusu kötü ya asistan hep her gittğinde farklı asistan herşeyi sil baştan anlat fln gerçktn çok kötü
(105 puan) tarafından
Evet bitane asistan bana sey demisti  önce bakti bebek var kalp atisi var madem dusukleriniz var neden bidaha hamile kaliyosunuz dedi bende sizemi sorcam yaşayan çocuğumu öldüreyim demiştim kizim simdi 4 aylik ❣️
(25 puan) tarafından
Ne alaka ya düşüklerinz var neden hamile kalıyorsnz ya gerçkten bazı doktorlar o kdr patavatsz oluyor ki en son gittiğim asistanı bende hiç sevmedm saçma tavırlar vardı sevmıyorsam yapma bu mesleği devlet hastanesi diye bu davranış hakkını nerden buluyolar acaba
(105 puan) tarafından
Yerinde olsam hic ugrasmam sehir hastanesi mis gibi yaşar cana gittim ben cokta ilgili sa.lak insanlarla ugrascana uzak yol git daha iyi
(25 puan) tarafından
Öyle yapaym cnm sağol yardım ettiğin için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 90 göst.
17 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 170 göst.
0 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.