Dün eşimin arkadaşıyla dışarıda buluştuk, 2 yaşında ve 7 aylık bebekleri var. Eşim küçük olanı kucağına aldı kızım da sevdi baya. Sonra annesine verdik kızım anne bizim olsun mu dedi hayır anneciğim o onların bebeği bizim olamaz dedim ama babamın kucağına vermişlerdi diyor ee haklı verdiler bir kere artık bizim olmalıydı
Bu kız bize 2. çocuğu yaptıracak, daha 3 yaşında bu kadar kardeş istiyorsa büyüdükçe daha da artar bu istek değil mi?
İyi pazarlar ♥️
Yapın kız cagiza bir kardeş
Kiz oglum 4 yasinda okula gdiiyo sinifta 2 kiz var kaynastilar çok yakin oldular birinin ablasi var birinin 2 yasinda erkek kardesi. Ablasi olan çok kardes istiyodu. Digeri onu oyle asilamiski. Iste hep ben bakuyorum herseyini ben yapiyorum butin oyuncaklarimi aliyo kiriyo. Evde herseyi benden istiyo annemden istemiyo diye. Simdi soruyoruz irmak kardes istiyomusun istemiyorum diyo
Seni kandırıyor canm benimki de öyle çok istiyordu şimdi hamileyim ama kıskançlığa başlamış vazgeçmiş gibi ama dile getirmiyor
Önce istiyorlar sonra kıskançlığa giriyorlar benim yeğen öyleydi
Özellikle okula başlayınca artacak . Bizim oglanda kardeş istedi okula gidince
Benm kızımda öyle çok istiyordu hep bizim bebeğimiz olsun böyle derdi bazen eşimin diğer yigeni görünce onun adası Ensari var der hep kiyaslardi sonra baktım gebeyim
Şimdiden benm kardeşim der karnımı öper bazende oturmak ister anne kardeş şimdi ağlıyor kalk mi diyor falan şeyler söylüyor doğsun bakalım sevecek mi kiskanacak mi
Bence sen niyeti bozmuşsun enişteye kavuştun madem yap gitsin anam
1,493,564 soru
24,402,409 cevap
350,253 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın