0 oy
713 göst.
Diğer kategorisinde (4,241 puan) tarafından

Dün eşimin arkadaşıyla dışarıda buluştuk, 2 yaşında ve 7 aylık bebekleri var. Eşim küçük olanı kucağına aldı kızım da sevdi baya. Sonra annesine verdik kızım anne bizim olsun mu dedi hayır anneciğim o onların bebeği bizim olamaz dedim ama babamın kucağına vermişlerdi diyor :D ee haklı verdiler bir kere artık bizim olmalıydı :silly: 

Bu kız bize 2. çocuğu yaptıracak, daha 3 yaşında bu kadar kardeş istiyorsa büyüdükçe daha da artar bu istek değil mi? 

İyi pazarlar ♥️

24 Cevaplar

0 oy
(3,611 puan) tarafından
Benimde kaynana diyo senin çocuğun mu olmuyo 3 yıl oldu çocuk yapmayalı dedim kaynim pes pese yaptida ne oldu ben pes pese yapayım sustu sjjsj bende istiyorum ama suanlik düşünmüyorum kızımda 3 yaşında:D
(4,241 puan) tarafından
Kayınvalidemden hiç ikinci bebek lafını duymadım, değil kayınvalidem annem söylediği için bile yapmam. En hayırlı zamanda olsun inşaallah ♥️
(3,611 puan) tarafından
Yok ztn bende kimsenin yap demesiyle yapacağım değilim bende şok oldum ztn genelde bana hep der yap bi tane daha ama bi anda böyle diyince neye ugradigimi şaşırdım sksj söyledim kendisine ben bakıyorum ister yaparım ister yapmam eşimde öyle diyor annesine bize kalmış diye ama işte anlayana amin inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,705 puan) tarafından
Seneye yap canım bence yaşı daha Küçük :)) 
(4,241 puan) tarafından
Tamam o zaman ☺️
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Oglum 2.5 yas ve 15 gune kadar dogumum olacak. Supriz bebekti ikinci.  O kadsr zor oluyor ki. Tabi k zor kolay yonleri olacaktir. Birinci cocugunuz uslu ise kendi yemek yiyip tivalete gidiyorsa kardeste istiyorsa maddi manevi hersey tam ise neden olmasin . 
0 oy
(6,834 puan) tarafından

Sen istemiyorsan çocuk istiyor diye yapma bence idael yaş 3 yaş benim kızım 4 buçuk yaşında 3 yaşında bıraktık korunmayı ama olmadı nasip olmadı kadın hastalıklarından ameliyat olmam gerekti şu anda 1 yıl yasak yani ben hamile kalıp dogurasiya kızım 6 yaşında olacak . Nasip nasipten ötesi yok:)

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 926 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 461 göst.
15 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,870 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Snadgn26 (115 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 400 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,723 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,462 cevap

336,303 kullanıcı

...