Arkadaşım da 2 kızı var 8 yaşında ve 10 aylık 3 cü hamile kalmış bilerek oğlan olsun diye merakla bekliyoruz cinsiyeti
Rabbim sana da arkadaşıma da gönlündeki versin ❤️
Açık konuşmak gerekirse bende bu düşüncedeydim ilk hamile kaldım annem artık bunuda doğur sende bağlat dedi hep sunu düşündük erkek olursa bi kızim olana kadar bağlatmam ama şimdi dr la pazarlık yapıyorum tuplerimi bağlamasını istiyorum diye oda erken diyor bende o zaman kendi doktoruma gidip dogumu yaparım diyorum genel cerrahi doktorumla konuştum ben kafalarim sen canını sıkma dedi bakalım yani 2 erkek yeter
Sen eltimsin 2 oglu var. Diyoki bilsemki kiz olcak kesin bugun yapicam ama bilmiyorum arkadasimin 2 oglu var 9 ve 10 yasinda kazayla kalmisti 2.ye. Onlarda kiz kiz dediler kocasi ozellikle yaptilarmi 3.yu oda oldumu oglan. Hooop o ay spiral taktiracakken ne mi olduu supriiiz ogrendiki 4.ye hamile ve tahmin et oda ne
Bunu yaşamayan bilmez. Benim ilk çocuğum erkek o kadar çok istiyodum ki kızım olsun çok dua ettim hayırlısıyla nasip olsun diye her şeyi göze aldım 2.yi yaptım şükür Allaha nasip oldu kızımı bekliyorum darısı sana olsun
Kız erkek vs bu düşünce yanlış sadece fark bir cinsiyet evladın tadı hayırlısı huyu ahlak.guzelligi güzel yetişmesi önemli.
Yani bu zaman kötü iki evladı hayırlı yetiştirip kendine zmaan ayirman daha doğru olur gibi ve daha küçüğün daha çok küçücük
1,486,409 soru
24,300,830 cevap
344,050 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın