Kizim 4.5 yasinda 1 yasindan beri kendi odasinda yatiyor agustos ayinda annemler cadir kurmustu deniz kenarina orda 1 hafta kaldik haliyle cadirda birlikte uyuduk snra eve gelince yalniz yatmiycam muhabbeti yapmaya basladi.sonra eylulun ilk haftasi tatile gittik ordada otelde kaldik 4 gece ve eve geldik butun duzenimiz alt ust oldu.bir haftadir kendi yataginda yatirmaya calisiyorum tekrar odasini sevsin yatsin diye begendigi carsafi aldim her gece kitap okuyoruz oyle uyuyoruz yan odada yattim 3 gece snra kendi odama geccem diye anlastk dun gece kendi odama gectim gece uyaniyo sanki etinden et kopuyo bagriniyo agliyo seni istiyom diye guc bela yatiriyorum odasina gunduz anlasiyo bebekmiyim tabi yatarim diyo gece uyku sersemi bi cayirti kopartiyo tavsiyeniz varmi nasi sorunsuz uyuyabiliriz burdayim odamdayim diyorum zorla goturuyorum odasina esim cok yuz verdi ilk zamanda simdi ceremesinide ben cekiyorum ne guzel yatiyoduk odasinda keske bi yere gitmeseydim ya cok istedi denizi diye gittik :(