0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (668 puan) tarafından
Kizim 4.5 yasinda 1 yasindan beri kendi odasinda yatiyor agustos ayinda annemler cadir kurmustu deniz kenarina orda 1 hafta kaldik haliyle cadirda birlikte uyuduk snra eve gelince yalniz yatmiycam muhabbeti yapmaya basladi.sonra eylulun ilk haftasi tatile gittik ordada otelde kaldik 4 gece ve eve geldik butun duzenimiz alt ust oldu.bir haftadir kendi yataginda yatirmaya calisiyorum tekrar odasini sevsin yatsin diye begendigi carsafi aldim her gece kitap okuyoruz oyle uyuyoruz yan odada yattim 3 gece snra kendi odama geccem diye anlastk dun gece kendi odama gectim gece uyaniyo sanki etinden et kopuyo bagriniyo agliyo seni istiyom diye guc bela yatiriyorum odasina gunduz anlasiyo bebekmiyim tabi yatarim diyo gece uyku sersemi bi cayirti kopartiyo tavsiyeniz varmi nasi sorunsuz uyuyabiliriz burdayim odamdayim diyorum zorla goturuyorum odasina esim cok yuz verdi ilk zamanda simdi ceremesinide ben cekiyorum ne guzel yatiyoduk odasinda keske bi yere gitmeseydim ya cok istedi denizi diye gittik :(

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bırakın arada yatsın sizinle , bu günleri sonra çok ararsın illaki düzene girer
-Reklam-
+1 oy
(30,256 puan) tarafından

Bol bol oku uyut uykusundan ağlayip bağırarak uyaniyorsa rüya fln görür etkilenir hani yanında uzan uyusun güzelce oku yerine geç duzelir

+1 oy
(3,690 puan) tarafından
Canım daha çok küçük ya normal bence bu hareketleri benim kızım 5 buçuk yaşında 6 yaşından gün alıyor okula giden bir kız ona rağmen hikaye açıp yanında duruyorum uyuyana kadar hayatta gidip yatağa yatıp kendiliğinden uyumaz ve bu ayın sonunda doğumum var nasıl olucak bende bilmiyorum ama küçük oldukları için gayet normal bence 
+1 oy
(14,125 puan) tarafından
Çok normal benım kızımda 2 yaşından beri kendı odası var ama bensız uyumuyo küçükken ayaklarımda sallardım öyle yatağına koyardım okula başladı hala daha otururum yanında sensiz uyuyamiyorum diyor duada okutuyorum bu 1 haftadır ben odadan bakıyorum o yatağında uyumaya gidiyo 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (5,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
+1 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Besteninannesi (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler