0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (10,029 puan) tarafından
Teyzem bitkisel çaylar kulanıyo zayıflamak icin bayada zayıfladı günde 3 kere çaylar iciyo ama birkere yumurtalıları ters döndü ameniyat oldu sonra kulanmaya devam etmiş yine ağrısı oldu  kasıklarında yumurtalıklarında hic bir doktor ağrının sebebini bulamadı o çaylarmı yapmıştır bir çayın adı herbalife

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
bitki çayları çok dikkatli tüketilmeli. eşim diyetisyen eşliğinde zayıfladı. diyetisyeni de arada mate, yeşil çaylı vs tarifler veriyordu onlardan yapıp içiyordu. her seferinde karaciğer enzimleri sapıttı, doktora gitit ve bitki çayını kesti. kesinlikle öyle aman şu iyiymiş bu hemen zayıflatıyormuş diye içmemek lazım, sağlıktan edebilir. kiraz sapı vs ödem atmaya yarar sadece zayıflatmaz
(10,029 puan) tarafından
Uyaran çok oldu teyzemi dinlemiyo atmışlar çayları yine alıcam dedi bana
tarafından
beynine yer etmiş, o düşünceden kurtulması lazım. Bu dediğini çocuklarına söyle haberleri olsun. hepimiz zayıflamak istiyoruz ama canımızdan kıymeti yok kilonun. zaten zayıflatmıyor çaylarda. yemeyi kesip, spor yapacaksın. yoksa al bunu iç zayıfla böyle bir dünya yok ki
(10,029 puan) tarafından
Çocukları kücük daha anlamazlar ki belki dikat ederler kimseye deme dedi şimdi dersem küsür bana
-Reklam-
0 oy
(9,679 puan) tarafından
O marka ile duydum zayıflama ama ben aktardan direk alıp yapmadan yanayım yada poşet çay olabilir diğerleri nasıl karışımlar bilemeyiz ..

Bende yeşil çay hibiskus papatya kiraz sapı kullanırım 
(9,080 puan) tarafından
hangi marka hangi cay duydun  gamze. prensesp seninki hangi markayla kilo verdi
(9,080 puan) tarafından
he yazmisin herbalife . herbalife tas gibi urun hicbir sey yapmaz 15 kilo vermisyim 2018 yilinda . suan cayini bende alirim ara ara. baska marka zatnnettim
(9,679 puan) tarafından
Bende herbali duydum canım onunla kilo vereni amansonrasinda aldı mı nasıldı bilmiyorum
(9,080 puan) tarafından
eskisi gibi yenmezse alinmaz ben 4 sene almadim sonra yanlislikla hamile kalinca mecbur aldim. ama hamileykennde ara ara kullandim haftada iki uc kez. kilomu dengelemek icin
(9,679 puan) tarafından
Bana pahalı da geldi :))
0 oy
tarafından
Yaa ben k karışımlara.guvenmiyorum
(10,029 puan) tarafından
Hep atmışlar ama bida alıcam dedi bana

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
+1 oy
3 cevap 312 göst.
17 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Cnblt (2,920 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 368 göst.
0 oy
3 cevap 298 göst.

Kategoriler

1,476,698 soru

24,172,890 cevap

335,941 kullanıcı

...