0 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,464 puan) tarafından
Kurbanda sucuk için et ayırmıştım, o da kaynanamın derin dondurucusunda duruyordu. Lüzumsuzlar kendi etlerini verirken bizim eti de vermişler. Sorun şu ki ben henüz dondurucu almadım. Eylül 15'den önce de alma şansım yok. Sucuklar 10 güne gelecek, gelince kuruttuktan sonra buzdolabıma koysam sebzeliğe 1 şu durur mu? Buzluğumda hiç yer yok çünkü

3 Cevaplar

0 oy
(964 puan) tarafından
Bu sıcak havalarda kuflenir canm hele içi dolu ise daha çabuk olur.ben birkez koydum alt kisma kuflendi bende buzluğa atıyorum.mecbur yer ayır ordan
(3,464 puan) tarafından
Buzluktan yer bulma şansım yok. Hadi bulsam bile çok rahat 30 tane gelecek. Her boka burunlarını sokacaklar illa
-Reklam-
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Etler nasıl kaynanan da duruyorsa sucukları da dolap alana kadar oraya köy sana sormamıslar madem yerım yok zıyan mı olsun de esıne
(3,464 puan) tarafından
Zaten etleri dolabında durmasını istediği için verdiler sucuk için. Onlara falan minnet etmem. 1 ay durmaz mı buzdolabında
(1,061 puan) tarafından
Bozulur kuzum be rıske attıgına değmez komşu annen yakının yok mu 1 aylığına rıca etsem yada gıt al dondurucuyu bır sekılde mumkın degıl mı? 30 demıssın azda degıl
(3,464 puan) tarafından
Konşularımla o kadar yakın değilim. Taksitle falan satan bir yerlere bakıyım bari. Daha pahalıya almış olucaz ama yapacak bir şey yok. Aslında o kadar sinirliyim ki bırak bozulsun, eşimde ağızlarına etsin diyor
(1,061 puan) tarafından
Eşin aslında sımdı yapmalı bunu bozulmasına gerek yok ki yanı zorda bırakmıslar gereksız yere senın sucukları bır ay sonra yaptırsanız yada hepiniz bır ay sonra yaptırsanız ölmezler diye düşünüyorum
Nimete yazık boşver canım
(3,464 puan) tarafından
Zaten o sucuklar bozulursa eşimin beynini yiyecem o da çok iyi biliyor
0 oy
tarafından
Komsun falan yokmu dondurucuya koydursan. Bozulur çünkü 
(3,464 puan) tarafından
Komşularımla yakın değilim, tek eltim var onunda dondurcusu dolu diye biliyorum. Zaten elinde şimdi hastanede, ona da soramam hastaneden çıkmadan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 256 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 950 göst.
16 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 341 göst.
30 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,675 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,078 soru

24,178,092 cevap

336,213 kullanıcı

...