0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (6,833 puan) tarafından

image

Selam kızlar nasılsınız? Keyifler nasıl ben hamdolsun bugün biraz daha iyiyim kanamam düzelmeye başladı kahverengi şekilde geliyor dün ilaçtan biraz fena olmuştum gece hele mahvoldum ama şu an sadece hafif mide bulantısı var oda yasmin bı tane icsende yapıyor zaten :sick:

Ne işler gördünüz bugün ben pazar taşınacağım yatak odamda ve kızımın odasında az bı esyam kalmıştı onları topladım koliledim akşam da kız kardeşim gelecek kilerde kuru bakliyat dolabım kışlık rende vs koyduğum dolabım var onu koli yapcaz beraber yastık yorgan hurç içinde zaten sağ salim tasinsak surdan inşaallah <3

Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın inşaallah bu günlerim geçecek ve ben sağlıkla 2 kez evladımı kucağıma alacağım inşaallah <3

Çok şükür yağmurlu günler de güneş açacak <3

Siz neler yapıyorsunuz canım sıkıldı konuşalım :) 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Geçmiş olsun canım, sağlıkla kavuş inşallah evlatlarına

Ben de çok fena grip oldum uzanıyorum 

(6,833 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım hemen ılık suya limonlu bal yap iç iyi gelir ♥️

Bı tane kızım var 4 buçuk yaşında ama 2 kez anne olmak için ameliyat oldum ve çok sıkıntılı günlerden geçiyorum
tarafından
Limonum yok canım, teşekkür ederim
Dualarımdasın canım, Rabbimin izniyle geçecek bu günler kötü düşünme sakın iyi olcaksın inşallah ❤️
(6,833 puan) tarafından
Allah bin kere razı olsun canım çok sağol ♥️ gerçekten zor dayanıyorum ama geçecek biliyorum inşaallah bı kez daha anne olup iki evladımi koynuma alacağım günler gelecek♥️
tarafından
Gelecek tabiki, sen çok güçlü bir annesin❤️
Evlatların ile eşin ile geçireceğin daha çok güzel günlerin var Rabbimin izniyle ❤️
(1,560 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun O bizim evde 10 gündür var Bir türlü gitmedi yapıştı yakamıza ilaçla birlikte bitkisel takviye Yap canım kendine bilmiyorum bol bol Ilık şeyler iç çok ağır geçiyor
tarafından
Ben de çok fenayım, birde benim gribim çok kötü geçiyor canım. 17 haftalık da hamileyim ilaç kullanamıyorum, mavfoldum bildiğin
Teşekkür ederim kuzum
(6,833 puan) tarafından
Gerçekten bakıyorum da tahmin ettiğimden güçlüymüşüm ama bı yandan da iyi oldu çevremdeki herkesi görmüş oldum bide şu an taşınma telaşı içindeyim esimin ailesi sırt döndü bana kız kardeşim geliyor 15 gündür ev toplamaya işten yorgun geliyor bana yardima annem çocuğu götürdü değişiklik olsun diye bugün gelcek yine.

İnşaallah geçecek bu günler ve ben o zaman bu günlerin hesabını soracağım sahte insanlara.

Allah büyük ♥️ tek duam sen sağ salim çıkar rabbim beni bu imtihandan ♥️ zira bedenen ve psikolojik olarak çok yorgunum:(
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum, öyle kalleşler var ki hayatımızda ama bazı insanlar gitmeli hayatımızdan bu yüzden Rabbim onların yüzünü erkenden gösteriyor bize canım. Hiç sıkma canını, onlar sanıyor ki hiç hasta olmayacaklar bilmem ne! Rabbim sana şifalar versin, evlatlarınla eşinle mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah gülüm ❤️
(6,833 puan) tarafından
Çok sağol canim Allah razı olsun ♥️ gözlerim doldu güzel duaların karşısında ♥️ rabbim sana da hayırlı doğumlar nasip etsin en güzel günler seni bulsun ♥️
tarafından
❤️❤️❤️
Amin bitanem, inşallah ❤️
(1,560 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin canım
(6,833 puan) tarafından
Sağol canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(6,833 puan) tarafından

Bacılar yok mu kimse :(

0 oy
(6,833 puan) tarafından
Niye kimsecikler yazmıyor benim postlarima
0 oy
tarafından

Evi toparladim duş aldım kaynanaya incem aşağı:)sağ salim hayırlısıyla taşının insallah

(6,833 puan) tarafından
İnşaallah canım çok sağol kolay gelsin sana da
0 oy
(4,306 puan) tarafından
Kolay gelsin benimde misafirim vardı gittiler, çocuğu okuldan alıp yeni geldim eve. Yeniden çay koydum icicem.
(6,833 puan) tarafından
Afiyet olsun canjm sana da kolay gelsin
0 oy
(757 puan) tarafından
Bak yine o şekerleme ❤️

Afiyet olsun umarım Bir an önce sağlığına kavuşursun. 
(6,833 puan) tarafından
Ay kız bizim köşede bakkal var ondan alıyorum bende ♥️

Hamile falan değilsin dimi kız :(

İnşaallah canım çok sağol ♥️ her postuma dua ediyorsun Allah razı olsun moral veriyorsun bana ♥️
(757 puan) tarafından
Yok yok degilm bebegim afiyet olsun ❤️❤️❤️
(6,833 puan) tarafından
Sağol canım ♥️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım kanama var mı hala
(6,833 puan) tarafından
Biraz hafifledi canım kahverengiye dönüyor
tarafından
Düzeliyor o zaman canım inşallah
(6,833 puan) tarafından
İnşaallah düzeliyor sağolasın
0 oy
tarafından
düzenlendi
Bebegi uyutuyorum.  Yoruldum biraz 
(6,833 puan) tarafından
Huysuzluk mu var geçmiş olsun
tarafından
Dis cikarma zamanı azıcık huysuz.  6 aylik suan .
(6,833 puan) tarafından
Gecmis olsun canım kehribar kullan şifa olur
tarafından
4. Aydan beri takıyoruz.  Gumuscuden aldik
(6,833 puan) tarafından
Biz çok faydasıni görmüştük canım

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 368 göst.
+2 oy
14 cevap 643 göst.
0 oy