0 oy
1,798 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Git dedi istemiyorum dedi ama hiç bir sebep söylemedi yalvardım sebep bulayım diye cocuklarıda bıraktım cıktım mahallede bi kösede oturuyorum belki arar sacmalama diye ama sanmıyorum kızım arkamdan cok agladı napcam bilmiyorum ailemle ayrı illerdeyiz haber versem mi balkonu yokladım belki cıkar dısarı dıye hıc ardına bile bakmadı

33 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından
O git diyen ağzına ederdim o çocuğun bir damla göz yaşına kurban eder alırdım çocuğumu sonra çıkar giderdim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yalvardım umursamadı diyorsunuz daha önce bir yıl ayrıydık yine aynıydı diyorsun arkadaşım şuan sen aileni arasan da çocukları alıp gitsen de yine aynı sonuçla sen kendin adım atacaksın bence o yüzden bana sanki yol ayrımına gelinmiş gibi geldi bekara koca boşamak kolaydır bana düşmez ama naçizane sana değer vermeyen bir adam ile git diyen ardına bakmayan biri ile nasıl yaşlanacaksın nasıl hayatı daha fazla paylaşacaksın ailen arkanda ise git çocukları alıp yeni bir yaşam kur evlatlarınla belki ileride sana değer veren biri çıkar tek başına parkın köşesinde kalıp hala onu beklemen kendi kul hakkına girmektir Allah yardımcın olsun rabbim muhabbetinizi arttırsın
0 oy
(380 puan) tarafından
Canım sen niye çıkıp gidiyorsun. Gidecek yerin yoksa çocuğunda varsa evden çıkmayacaksın git diyorsa sen git de . Bırak umursama ne book yiyorsa yesin sen çocugunla kendinle ilgilen kendine iş ayarla evde calışabilecegin bir iş bul ekonomik özgürlüğü kazanmaya çalış ona muhtaç olmadını kendi kendine mutlu olursan o pişman olur  peşine düşer. Güçlü kadın ol erkekler aciz muhtaç kadınları sevmezler. 
0 oy
tarafından
Giderken neden çocuklarını bıraktın ki 
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Acaba size büyü mü yapılmış çünkü hiç normal gelmiyor ailesi de destek vermiyor demissiniz
0 oy
tarafından
Yahu çocuklarımı nasıl bıraktın ?
0 oy
tarafından
Ilgi yok alaka yok adam kendi kafasina gore bi hayat yasiyo yatak bile yok o adam sogumus bacim gecmis olsun cocuklari birakip gitmekle hayatinin hatasini yapmissin insallah alamaz o cocuklari senin iteklemenle yurumez o evlilik ara aileni gelsinler 
0 oy
tarafından
Eve dönün çocukları alın esyalarınızıda toplayin ailenizin kaldigi sehre gidin bu kadr umursamamazligin altinda vardır bir b*k ki asagida okudum daha önce 1 sene ayrı kaldıysanız bu adam halen bu sekildeyse bu düzelmez alın cocuklari gidin aile evine 1 2 ay kalın baktin ayni sekilde davraniyo bosa gitsin aksam vakti gidecek biyerin olmadigini bilen bi kadini unursamiyorsa o insandan kocalik bekleme 
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Neden cocularini biraktin ki canm evwt aranzda sorun olabilir gidebilirsn vesaire ama kizinin aglamasina ragmen nasil dayanabildn yada hala cocuklrini degilde o adamin pesinden gelmeyisinimj dusunuyorsn canm.bence git covuklrini al aileni ara ve yanlarjna git 
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Akşam oldu ne yaptın peki. Döndün mü eve
(337 puan) tarafından
İki dakka bıle cocukları idare edemedi hangi sokaga gitsem pesımden beni takıp etti bende görümceme arayıp soyledım bize gel sen nereye gidiyorsun begenmiyorsa kendi gidebilir dedi kaynanam agzına etti kayınbabamda kızdı ben öyle demedi kendi babama gitcem dedi her fırsatta babam gideyim bosanalım diyormusum
(337 puan) tarafından
Evimdeyim su an begenmiyorsa kendi gidebilir kaynanam kızdı ne olursa olsun sen cıkma gidecekse o gitsin dedi sana küsüyor mu yemeğe mi küsüyor cehennem olsun umurunda olmasın aç kalsın dedi
(1,167 puan) tarafından
Evet sen gitme çocuklarının başında dur o gitsin istiyorsa
0 oy
(3,657 puan) tarafından
Yemin ederim olan çocuklara oluyor ya o duyguyu o çocuga nasıl hissettirdiin sen üzülmedin mi hiç arkandan ağlarken o çocuk neler düşünmüştür neler hissetmiştir kendi dünyasın da hadi öyle bir adamla evlendin çocukta yaptın. Ozaman aklını başına al oyuncak oynar gibi arkandan ağlattırma çocugu boşanacak san al çocuklarını kollarının altına boşan lütfen boşanmayacaksan da lütfen çocugu ağlatma.. 
(337 puan) tarafından
Yok bir daha gidecekse istemiyorsa o gider
0 oy
(2,778 puan) tarafından
Evine geri gid bacım bebimde başına geldi onu düşünme evladını düşün boynu bükük kalmasın seni arar gözü .ona sinrilisin yavrunun suçu yok
(337 puan) tarafından
Döndüm bacım zaten beyfendı kendi dayanmadı hangi sokağa girsem pesımden motorla geldi o cocuklarımı bırakmayacagımı bilir
(2,778 puan) tarafından
Bizimde çok tartışma mız oldu boşanmayı düşündük ama naparsin.cicuk bosaninca arada kaliyo sanki ben 4 4lukmuyum ordudan yazıyorum ama şehitlerimiz farklı olsa bile yaşadıklarımız aynı bende severek evlendim çok çok çile cekdim çekiyorum da 4 yıl oldu 2 bebebm var korkuyorlar panikliyorlar eşine kizdinda çocuklarımın suratindaki kaygiyi gördüm onlara yansitmamaya çalışıyoruz çok bunaldimda lavaboya gidip ağlıyorum suyu açıp benimde ailem farklı ilde eşim gorevli
(337 puan) tarafından
Bende cok cekıyorum bacım duvar bir adam agzı bozuk hiç gönlümü almaz hep sevgi beklerim söylmesine gerek yok benı sahıplensın isterm ama bes yıl oldu hiç değişmemiş ben sana hesap mı vercem edasında ben ondan hep suphelenip nereye gititiğini soruyorum zannediyor insan soramaz mı esıne nereye diye anlamadım gitti bazen evde cok yalnız hissediyorum bir parça sevgi kırıntısına muhtaç etti beni
(2,778 puan) tarafından
Ben o yokmuş gibi davranıyor o bana yalvariyo konuş diye idare dünyası napalm anne evine gidsek fazlalkk gibi olcaz
(2,778 puan) tarafından
4 yılda bize oldu ben ona muhtaç gibi davranmiyorum çok ağlıyorum lavaboda filan ama beklentim yok dyom çocuklarıma kıyamıyorum biri 12 diğeri 2 aylık bi kız bu erkek ikiside ana kuzusu
0 oy
(769 puan) tarafından
Yorumlarını okudum canım, 1 yıl ayrı kalmışsınız o zaman da kılını kıpırdatmamış  senin gidemeyeceğinden o kadar emin ki ondan böyle yapıyor. Çocuğunu da bırakmışsın döneceğin o kadar belli ki. Ama çocuğuna üzüldüm, onu da alıp çıksan o kadar etkilenmezdi. Aynı pis.likten bende de var. Muhtemelen seninki de narsist. Emek verdim diye kendini bağladıkça daha fazla emek verip daha fazla batacaksın. Bence karakola git, polisle birlikte eve git, çocuğunu al ve ailenin yanına git. Bu şekilde emin ol kılı bile kıpırdamaz, 
(337 puan) tarafından
Yok inandı o cıkmıs motorla sokak sokak pesımden geldi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 854 göst.
15 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yeliz.esma (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 217 göst.
28 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 524 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,813 soru

24,103,530 cevap

332,559 kullanıcı

...