0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (9,946 puan) tarafından
Kendisi pilastik topluyo satıyomuş diyom bak para etmiyo çünkü eşimle içtiğimiz şeyleri biriktirdik satik çok az para ediyo bugün evine gitik baktım. Yine pilastik toplamıs kırık oyuncaklar vardı oğlanda durmadı onları istedı üstlerı çok pisti her geldiğimizde aynı hasta olacak diye korkuyom oğlumun onu gectim kendi hasta olcek yok bu huyundan vaz gecmiyo en son sinirden ölecem gene aynı bildiğini okuyo 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onunki hastalık maalesef satacak olan evde biriktirmez o tozlu pis seyleri depoda biriktirir acilen uzman yardımı alması gerekiyor bunun ilerisi çöp ev demek 
tarafından
Senin demenle yapmanla olmaz uzmana goturmeniz lazim seni aşar bu durum
(9,946 puan) tarafından
Para yok canım herseylerine bakılcek tek o diğil sigorta bile yok bı hastaneye gitdiklerinde en az 3 bin gidiyo
tarafından
Gelir tespiti yaptırarak ücretsiz sgkdan yararlanabilir detayları internetten arastirabilirsin ama ihmal etmeyin eğer ilerlerse durumu maalesef geri dönülmesi imkansız şeyler olabilir
(9,946 puan) tarafından
Tm canim sağol bunu çok dedim kardeşler pek ilgilenmiyo kulagın ustune yatiliyo hep
tarafından
Durumu ilerlerse o kardeşler bakar artık o haliyle
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çocukların mikrobada ihtiyacı var bu kadar sakınmayın çocukları :D 1 yaşında ki kızımı bugün toprağa , çimenlere bıraktım . Süründü durdu

(9,946 puan) tarafından
Hasta oldumu küçük bebeğim var 1 aylık ya  35 haftalık doğdu
(3,405 puan) tarafından
Toprakla çimenle plastiğin üstündeki mikroplar aynı mı ki :D
tarafından
Bilemem merirem :D
Kız benim kız da 35 haftalık gelişim geriliğinden doğdu
(12,067 puan) tarafından
Tbiki aynı değil toprak çim en temiz yer. Çöpten topladığı oyuncakla bir olur mu
0 oy
(3,405 puan) tarafından

Çokmu ihtiyacı var. Evet çok para etmiyor ama ihtiyacı varsa 10 lirada para sonuçta. Ben Bi ara şişeye mavi kapak toplayım dedim. 1 senede zor doldu :D hemen dolar sanmıştım 

(9,946 puan) tarafından
Canım etmiyo para ya denedik bizde hem çok pis bişey ya
(3,405 puan) tarafından
Evet evet genelde buna başlayanlar konu komşudan da topluyor bir süre sonra
(9,946 puan) tarafından
Canim yakin zamanda ev sayibi duyarsa evden cık der bunlara kiralar palı napacağımı şasırdım
0 oy
tarafından
o böyle rahat ediyor demek ki, elinden bu geliyor.

çocuk için ortalık yerde olmasın diye rica et ama topluyorsa sorun etme  ha evde istiflemeye başlarsa o sorun bak
(9,946 puan) tarafından
İşte hastalık derecesine gelirse bu sıkıntı zaten evin camlarını bile açmaz her geldiğimde biz acıyoz eşimlw
0 oy
(13,675 puan) tarafından
İhtiyacı var mı peki
(9,946 puan) tarafından
Canım elimizden geleni yapiyoz suyunu herseyini yapiyoz. Paketine yaptiriyoz yok durmuyo

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,822 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 314 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,132 göst.
6 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 403 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,668 soru

24,114,104 cevap

333,130 kullanıcı

...