0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (49 puan) tarafından
Tecrubeli annelerden bilgi almak istedim kızım 6 buçuk aylık emzigini 0 6 ay almıştım Philips smothe 6 aydan sonra neden değiştirmemiz gerekiyor damaklı mi kullanmam lazm damaksizmi bilgi verecek olan varmi

4 Cevaplar

0 oy
(2,938 puan) tarafından
Valla ben konudan bağımsız şunu söyleyim 6 aylık 6-18 ay emzik aldım kullanmadı 0-6 istiyor
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Kızım 7 buçuk aylık ve hala 06 ay kullanıyor , damaklı olanı emiyor diğer türlü ne denediysek kabul etmedi damaklıları daha rahat emiyorlarmış etrafımdaki kim varsada hep damaklı kullanıyor
0 oy
(433 puan) tarafından
Damakli emzik onerilmiyor, 0 6 ay emzigi küçük olduğu için boğaza kaçma ihtimali ve ezikleri ömrü 6 ay olarak geçiyor o yüzden degistirilmeli. Benim oğlum 9. Aya kadar 0 6 ay emzigini kullandı çünkü 6 18 ay emzigi büyük geliyordu surekli kusacak gibi oluyordu. Ama en başta yazdığım doğru bebeğiniz kabul ediyorsa degistirmelisiniz
0 oy
tarafından
bir video izledim onu uyguladım. 7.5 aylıkken bebeğim emzik bıraktı. 

0-6 aylık emziğini değiştirmedim zamanla ağzına küçük geldi ve kendine kendine bıraktı. zaten mümkünse 1 yaşında bırakılmasını öneriyor doktorlar. 2 yaşından önce kesin bırakılması lazım. sonra aman ucunu kes, yok uçam balona bağla bay bay yapla uğraşmak yerine böyle yaptım kurtuldum. 

İlgili sorular

Kategoriler

1,476,522 soru

24,170,393 cevap

335,831 kullanıcı

...