+1 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,638 puan) tarafından
Kızlar yazz kullanıyorum yaklaşık 15 gündür 9 gün adet oldum bitti yıkandm sonra eşimle birlikte olduk ilişki esnasında kanama oldu 3gün önce o günden beri hala adet gibi yoğun koyu kanama geliyor doktora gittim 1 buçuk ay önce de açık miyom aldırma ameliyatı oldum baya zorlu bı operasyon geçirdim ona bağlı olur içinde yara var ilişki esnasında tahriş olmuş ondan kanamis olabilir dedi ama ameliyat sonrası ilk iliskimiz değil ve onda böyle bı şey yaşamadım yazz kullanmaya başladım başlayalı bu sorunum var 

Sorum şu?

Yazz aralıksız kanama yapar mı ? Yani böyle bı yan etkisi var mı ? Doktorum ona bağlı olmadığını söyledi ama onun öncesinde yoktu ve ister istemez rahatsız etmeye başladı beni bu durum ve halsiz de bırakmaya başladı baş ağrısı halsizlik çekiyorum hiç elim ayağım tutmuyo

Bilgisi olan cevaplayabilir mi lütfen ?

3 Cevaplar

0 oy
(5,638 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan var mı 
-Reklam-
0 oy
(14,083 puan) tarafından
6 7 ay kullandım ara kanama bile yaşamadım
(5,638 puan) tarafından
Benim 15 gündür durmadı canım ya valla bende anlamadım neyin nesidir
0 oy
(1,146 puan) tarafından
Bir kutu bitti ikinciye geçtim sorun yaşamadım 
(5,638 puan) tarafından
Bende neden acaba öyle bı şey oluyor ki ya ? Ya doktor ilişkiden dolayı olmuş olabilir dedi de bu ilk değil ki . Durmuyor ve hiç halim kalmadı çok yoğun geliyor bazen de pıhtı
(41 puan) tarafından
Kusura bakmayın konuyla alakasız ama ikinci kutuya geçtim diyince size bişey sormak istiyorum ben ilk defa kullanıyorum
Şimdi beyaz haplara geçtiğimiz de adet olucaz galiba  
Peki o beyazlar bittiği halde devam ederse adetim yeni kutuya geçmem lazım mı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
25 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kedimekimm (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (14,083 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 91 göst.
+1 oy
2 cevap 98 göst.
31 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Sil bastan_ (2,126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,539 soru

23,858,996 cevap

320,264 kullanıcı

...