Ailemle 3 yıldır konusmuyorum.babam.gelir arada çocukları görmeye..kısaca anlatayım.neden konuşmuyorum..5 kardeşiz en buyukleri benim..küçük.kardesim.ilgili sorun oldu annemde.onu tuttu eşimle benle bu konuda tartıştı.evden kovdu.kardeslerimde annemi aramiyorum konusmuyorum ve kardeşime laf ettim diye evime gelmediler konuşmaya çalıştım.konusmak.istemediler falan filan işte.
Dun en küçük.kardesimin.dogum günü yapmışlar.sahilde..erkek arkadaşı bizim.akrabalar kardeşlerim.falan.kim ararsan var..aile grubumuz var .ordan çıkmak istemiştim zamanında babam çıkma ordan bari demişti.oraya foto atmış kardeşim..nispet için mi yoksa göndermek için mi digerlerine içlerini bilemem..bir yandan nasıl olduklarıni görüyorum iyilermis diye
.diğer yandan kendimi tamamen yanlız hissediyorum..ben en.mutlu.animda bile onları düşünmeden.edemiyorum..onlar diyorum dusunuyormudur..ne.bilim dusunseler üzülür ablam diyip göstermeyebilirlerdi...sonrada uzuldugum.icin.kendime.kiziyorum..herkezin keyfi yerinde sen burda otur onları düşün diye