0 oy
326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (316 puan) tarafından
Ailemle 3 yıldır konusmuyorum.babam.gelir arada çocukları görmeye..kısaca anlatayım.neden konuşmuyorum..5 kardeşiz en buyukleri benim..küçük.kardesim.ilgili sorun oldu annemde.onu tuttu eşimle benle bu konuda tartıştı.evden kovdu.kardeslerimde annemi aramiyorum konusmuyorum ve kardeşime laf ettim diye evime gelmediler konuşmaya çalıştım.konusmak.istemediler falan filan işte.

Dun en küçük.kardesimin.dogum günü yapmışlar.sahilde..erkek arkadaşı bizim.akrabalar kardeşlerim.falan.kim ararsan var..aile grubumuz var .ordan çıkmak istemiştim zamanında babam çıkma ordan bari demişti.oraya foto atmış kardeşim..nispet için mi yoksa göndermek için mi digerlerine içlerini bilemem..bir yandan nasıl olduklarıni görüyorum  iyilermis diye

.diğer yandan kendimi tamamen yanlız hissediyorum..ben en.mutlu.animda bile onları düşünmeden.edemiyorum..onlar diyorum dusunuyormudur..ne.bilim dusunseler üzülür ablam diyip göstermeyebilirlerdi...sonrada uzuldugum.icin.kendime.kiziyorum..herkezin keyfi yerinde sen burda otur onları düşün diye 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Merak ettiğim şey sizde dahil hepinizin yaşı kaç? 
(316 puan) tarafından
32 31 28 26  25
tarafından
Durum gerçekten çok vahim , çocuk gibi davranıyorlar küçük sanmıştım hepsini.
Ben senin yerinde olsam hepsini komple silerdim sen böyle yumuşak davrandıkça yüz bulmuşlar senden
(316 puan) tarafından
Sildim zaten sanki onlar kardeşi ben degilim..birinin haksız olduğunu düşünürsün soylersin ama.bunu tavrinla hareketlerinle belli edersen ki ettiğin kişide diğer kardeşin o zaman ilismiz ne.oldu seninle..benim ailemle iliskim annemle olan iliskime kardeşimin biriyle olan tartışma bakıyor
tarafından
O zaman üzgünüm annenin en değersiz çocuğu sensin
(316 puan) tarafından
Ona sorduğumda.benim evlatlarım eşit severim der..peki bir anne eşit seviyorsa bir çocuk öyle hissetmiyorsa burada ben mi yanlış oluyorum.bana.bunu hissettiren annem mi..diğer kardeşim.hamileeyken.kocasina.kizmis.kardesime diyor ki sakın söyleme hamile  üzülmesin diyen annem.ben.kizima doğum yapıp daha hastaneden çıktığımda babam bisiyine.kizmis eşimin çantayı köy demiş arabaya babam inşaatçı eşimde.orasi pis.iceri.koyalim demiş ona.kizmislar babam beş.karis.surat.ne.oldu dedim.babam.sustu.annem.basladi anlatmaya.esin.boyle dedi hep böyle şeyler yapıyor..falan filan..eee ben lohusa degilmiydim..sonra ne oldu bu olayın üstüne eşime sordum annem sorarken Geldi araya girdi.kavha çıktı çekti gitti.beni.o.halimle yanlız bıraktı.kaynaanm vardı sağolsun yardımcı oldu .anneme dedim.beni.sen.hika.sezeryanliyim.egilemiyorum..cekip gidince kayinvaldem yıkadı.ben.aglaya ağlaya yıkandim..o anları hiç unutamıyorum
-Reklam-
0 oy
(9,082 puan) tarafından
bukadar uzatilacak mevzu ne olabilirki yani annen kardesimi. tarafini tuttuysa tamam kirilir uzulursun esinlede tartisrsinda evden kovma raddesinde tartisilacak kadar buyuk bir mevzu namus mevzusu gibi hisey buyuk olay olmasi lazim. okadar buyuk olaymi bilmem de yani tamm tavir al kardesine annene ama kople gorusmemek komple kendini soyutlamak bence olmamis yani bilmiyirum ben yapamazdim heralde
(316 puan) tarafından
Ya yok o kadar saçma mevzu ki ..aslında konu annemin evlat ayırması ..beni hiçe saymasi ..konunun onunla.alakasi olmadigi.halde taraf tutması..falan filan işte...doğum günlerine herkez gideken bizim.cagrilmamiz..bunlar birikince...son olaydan sonra bazı şeylerin farkına.vardim diyelim..ben kendimi geri çektim..onlarda tamamen çekti..bu zamana kadar herşeyde hep arayan bendim....ben aramazsam uzun süre arayan yok.kirilsam belli etmem konusurdum..şimdi bir.kere kirildigimi belli ettim.yoklar iste
0 oy
(818 puan) tarafından
Ah canım bende 1 haftadır konuşmuyorum sebep de o kadar saçma ki önceki postlarimda var hatta dün gece yine meaj atmış sinirim bozuldu uykum kaçtı ne yaparsak yapalım aile sorunu illa çıkıyor ve insan kötü oluyor 
(818 puan) tarafından
Bu gidişle surcek canim işin saçma tarafı 30 haftalık hamileyim ve artık kafaya taktigim bir sürü sorun sıkıntı varken böyle yanlız birakildim
(316 puan) tarafından
O zaman hiç üzülme canım..cnku hamilelik strei geçtiği zmaan gercekten bebekler agrasif sınırlı oluyor..ben oğlumda çok stresli üzüntülü geçti oğlum hem çok gazlı hemde şimdi bak 7 yaşında.agrasif zor bir çocuk..kızımda dedim öyle olmayacak..hiç bisiy umursamadim.kizim.icin.cok.sakin.bir.cocuktur
.o yüzden.kimseyi umursama bu zamanda..
(818 puan) tarafından
Bende öyle yapmaya calisiyorum
(316 puan) tarafından
Onlar seni düşündümu biz kız hamile üzmeyelim dedi mi..sen.niye.bebegink.uzesin onlar için ki ..benim annem kardeşim hamileyken kocası hakkinda kötü bisiy demezdi ona.demeyin kız hamile derdi..ben hamileyken ve doğumdan.ciktigim gün kocan bunu yaptı şunu yapti diye hiç susmadı..yaptığı bisiy de yok he.pandemo döneminde.ellerinizi.yikayin demiş maske.tak.demis.falan filan .işte o zaman anladığım ve üstünü kapattigim şeyler bir anda.yuzume.vurdu...yaptirmayacaktim kendime bunları diye..bebeğin herkezden herşeyden önemli ..
(818 puan) tarafından
Benim annemde doğumda bir sürü şey söylemişti sinir olmustum
0 oy
tarafından
Buna yakın benimde sorunum var numaralarını bile sildim gruptan çıktım şimdi burdayım eve gidince daha arayıp sormam bitti yani ama benimde içimde bir boşluk var atılmıyor hemen 
(316 puan) tarafından
Atılmıyor zaman geçtikçe daha da.soguyorsun inan yokluklarina.alisiyorsun..
tarafından
Eminmisin çok yalnız hissediyorum ama ben ya kafamı başka şeye meşgul edemiyorum nasıl anlatsam beni sen anlarsın bence zor bir duygu
(316 puan) tarafından
Anlıyorum.ben temizliğe vurdum kendimi..eskiden evin dağınık olması yormazdi şimdi kafam.daginik olduğu için evde dağınık geliyor .sürekli iş hapiyorumy çocuklar dağıtmaya calisyorum..uzanmak TV izlemek düşündürüyor..zor  insan.kendini.degersiz hissediyor..hiç sevilmemis gibi..özelikle gözüne şoka Soka aile fotoları attılar mi..o aileden hissetmiyorsun.kendini..ama.yapcak bisiy yok zamanla bu duygu yerine boşluk hissetmeye başlıyorsun..anne boşluğu kardeş.boslugu ...ben o kadar zor zaman geciirdim ki sonradan duydum.ailem duymuş ama nasılsın.ne yaptın demediler bile..aramadilar ..şimdi kendime.kiziyorum uzuldugum zamann niye üzülüyorsun.ki diye.
0 oy
(23,536 puan) tarafından
Şu an o grupta olmanın bir anlamı yok aile demek vazgeçememek demek olmali hayatımızdaki insanların ufak tefek kusurlarını hatalarını sırf onlardan geçemeyeceğimiz için affederiz görmezden geliriz. Üzgünüm ama sen kolay harcanan vazgeçilen olmuş demek ki aile olmanın gerektirdiği o sevgi yok aranızda boşuna yorma kendini olmayınca olmuyor 
(316 puan) tarafından
Zaten yok sırf babamın hatrina ..ona göre önemi işte bana göre bir anlam ifade etmiyor..işte o görmeden gelen taraf hep oldum bu zamana kadar .o kadar çok kırıldım ki hiç belli etmedim.bir kere ya bir kere belli ettim şuan yanımda yoklar..
0 oy
(5,432 puan) tarafından
Suçlu kardeşlerin değil annen sizi yatıştırıp sakinleştirip siz kardessiniz ben hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum demek zor olmaması gerekiyor aileyi bir arada tutan her zaman annedir anneniz de bu konuda belli ki sınıfta kalmış 
(316 puan) tarafından
İşte ben bunu söylüyorum ama onlar anlamak istemiyor malesef..
(5,432 puan) tarafından
Sen onları değil onlar seni silmiş hiç üzülme senin mutsuzluğu dan belli ki keyif alan bir ailen var mutsuz olma inadına mutlu ol grup sessiz al hiç bakma madem baban için çıkmıyorsun görme bakma

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 552 göst.
21 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.
0 oy
7 cevap 621 göst.
25 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 604 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Musab (1,058 puan) tarafından soruldu