0 oy
204 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Selamın aleyküm günaydın gününüz aydın olsun hanımlar nasılsınız yapıldımi kahvaltılar 

Baya oldu ben kahvaltı yapali bi kahve keyfi yapayım istedim felaket uykum var karın ağrım var şansıma dün geceden beri oğlumda huysuz 3 te yattik 6 da kalktık :'( uyursa uyumak istiyorum bende 

HAYIRLI CUMALAR :angel:

image

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Günaydın hayırlı cumalar canım işlerim yok dünden dip köşe her yeri temizledim şimdi kahvaltı yaptık bulaşık tek kaldi çamaşır var makinede sonra da ne yemek yapacam diye düşünüyorum ☺ sana da afiyet şifa olsun 
(6,777 puan) tarafından
Benim evi gören bana küfür eder o derece akşam eşimde yorgundu yapamadı herşey her yerde az toparlarsam az az yapmayı deniycem
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aleyküm selam hayırlı cumalar ❤️ inşallah uyur minnoş. Bizde akşam ev temizledik detay değil de tabi bi tuvalet ve mutfakta toz alma kaldı. Bişeyler yiyip kendime gelirsem yapıcam inşallah. Yarın eşimin kuzeninin düğünü var annesi falan gelir diye çalıştırdım biraz :D

(6,777 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm benimde evim Pislik içinde az toparlarsam kabasini toplamak istiyorum

Pazartesi bayan gelecek detaylı temizlik için
tarafından
Sen kendini yorma canım boş ver iyileşince bol bol yaparsın. Bende halı sererken temizlerim diye detay yapmıyorum
(6,777 puan) tarafından
Ah bir iyilese bilsem normalde asla umutsuzluk yapmam ama artık umudumu kaybetmeye başladım
tarafından
İnşallah iyileşeceksin canım bu da bir süreç geçecek Allahın izniyle
0 oy
(18,767 puan) tarafından
Gunahdin canım afiyet olsun. Erken uyandım kahvaltı hazırladım kızımla oğlum kahvaltı yaptılar bende o ara beslenmesini hazirliyordum diye kahvaltı yapamadım. Kızı okula bıraktım geleli 1 Saatten fazla oldu küçük oğlanı uyutmaya çalışıyorum. Hasta ve uyumuyor bense açlıktan ölüyorum. Sofra tezgahın üstünde ayak üstü biseyler atistirip işimi bitirmeye çalışacam uyanmadan
(6,777 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bitanem benim evde savaş alanı kabasini toplasam yeterdi ama hiç takatim yok
0 oy
(1,589 puan) tarafından
Günaydın canım. Okula gidecem birazdan,toplanti var. Cocuklarin basina da kayinvalidem gelecek. Erken kalktim, islerimi halledip de gideyim dedim.daha kahvalti yapacam.is bitmiyor ya 
(6,777 puan) tarafından
İşler hayatta bitmez kolay gelsin
0 oy
(14,950 puan) tarafından

Afiyet olsun canım kahvaltımı yaptım eşim annemlere bıraktı onlar da kahvaltı yapıyormuş oraya da oturdum bi bardak çay  :)

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 481 göst.
20 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duyguu27 (7,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 563 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 651 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 502 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,407 soru

24,183,111 cevap

336,459 kullanıcı

...