0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi cidden bizim bu okulda mi problem var bilemiyorum zaten çocuğun kaydıyla sıkıntı yaşıyoruz demiştim iki üç gündür gidiyoruz ve hala tuvalette ne peçete ne sıvı sabun yok leş gibi kokuyor heryer, bu çocuklar hem çok küçükler hemde burda herkes mikrop kapar yani 

Yarın öğretmenle görüşeceğim neden hala düzen oturmadı diye hatta gerekirse biz veliler temizleyelim Dicem o kadar ki kirli okul 

Sınıfta halı vs yok benim bildiğim anasınıflarında oluyor oyuncak desen üç beş tane gözüme çarptı yani cidden anlayamadım bu okul mu bosveriyor bu kadar yoksa geneli mi böyle 

Ben kendim de okudum hiçbir okulumda böyle bişeye şahit olmadım açıkçası 

8 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
Devlet anaokullarinda hali yok ben hic gormedim. Ozelde var ama. Sivi sabun tuvalet kagididi velilerden isteniyo
tarafından
Onları götürdük canım ama WC lerde yok Hali da ben görmüştüm kardeşim de gitmişti kendi okulumda da vardı bilemedim
(5,360 puan) tarafından
Normalde var canım hali
Bende görmüştüm bi kac yerde
(7,138 puan) tarafından
Oğlumun gittiği okuldada var halı
-Reklam-
0 oy
(9,643 puan) tarafından
Kızımın sınıfındada halı yok yarısında yok orada masa ve sandalyeler var terlikle dolaşıyorlar diğer kısmına minderlerle falan bölüm çevirmişler ama günlük siliniyor sabah gidince temiz oluyor yani görüyorum 
tarafından
Yok canım sadece masa ve sandalye vardı o kadar ayakkabıyla dolanıyolar bu çok mühim değilde temizlik konusu canımı sıkıyor
0 oy
tarafından
Sınıflarda halı yok köşeye öğretmen oturma alanı yapmış orada halı ve minder var sadece  çocuklar için spor ayakkabı istedi halı kısıtlı ayakları üşümesin normal okul gibi düşünün dedi. Yemekhane ben gördüğümde temizdi tuvalet kısmı da idrare ederdi sabun petece falan vardı yani. 
tarafından
Bizde minder hiç gormedim ama temizlik konusu malesef daha oturmamış
tarafından
Aslında önemli olan temizlik konusu yani bu konuyu siz dile getirin üstüne düşün.  Bizim burada bir ilkokul var personel yeterli gelmiyor müdür bize ayrılan ödenekle bu kadar diyince veliler sırayla temizlik yaptılar geçen sene sınıflarda. Tabii ilkokul bayağı büyüktü WC vs oralara giremediler sadece sınıfı öyle sırayla temizlediler
tarafından
Ayn bende sabah görüşeceğim gerekirse biz yapalım Dicem yazık çocuklara
0 oy
(2,654 puan) tarafından
Ben şırnaktan geldim valla sınıfta halimiz vardı. İşkur personelleri daha başlamadığı için okul bu haldedir.  Veliler gönüllü bir şekilde gelip yapardı personel gelene kadar bizde. Çocuklarimiz için yaparız hocam dediler. Diğer sene de velilerden toplanan aidatlarla okula müdürümüz 1 personel tuttu. Günde 2 kere tuvalet 3 kere de mutfak temizlenirdi. Okul çiçek gibiydi 
tarafından
Bende söylicem biz yapalım diye yazık yani çocuklara mikrop kapacaklar bu gidişle
0 oy
(590 puan) tarafından
Adı üstünde devlet okulu  ne bekliyordun cnm 
tarafından
İlk kez gönderiyorum çocuğu da yani bizim okullar da devletti böyle değildi açıkçası
0 oy
(53,954 puan) tarafından
devlet görevlilerim parasını az ödediği icin gelmiyor kimse dedi bize okuldaki ogretmen. les gibi
tarafından
Hadi ya umarım çözerler bu konuyu
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Ben anaokulunda çalışıyorum tuvaletler falan her gün temizleniyor hatta bazen gün içinde temizleniyor sınıflarda halı var daha yeni yikamadan geldi. Oyuncak dolu zaten. Müdürle konuş bunu bence çünkü onun ilgilenmesi lazım öğretmenin değil. 
tarafından
TM canım öyle yaparız
0 oy
(7,002 puan) tarafından
Ben burda egitim acisindan ünlu  bir okulda kpss sinavina girmistim hani sorular calindida sinav tekrar olmustu o zaman tuvalette ne pecete vardi ne sabun kokuyorduda bazi okullar temizlige dikkat etmiyor bence yada temizlik personeli yok
tarafından
Bence personel yok daha ins bu konuyu çözerler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 181 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (347 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 334 göst.
0 oy
2 cevap 132 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Rmak2 (205 puan) tarafından soruldu
+1 oy