0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından

Arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum çocuğum anasınıfına gitcek kayıtları başlamış bugün gittim kayıt parası olarak 12 bin 150 TL istiyor konuştum durumum yok ben hepsini veremem dedim yasak zaten para alınması dedim bana ne dese beğenirsiniz elimde millî eğitim bakanlığından gelen resmi evrak var diyo sanki bana Özel okul cimere yazacaktım olmuyor NFC özellikli doğrulama istiyor oda bizim telefonlarımız da yok bı akıl verin napıyim ben 

5 Cevaplar

0 oy
(4,684 puan) tarafından

Çok fazla değil mi ya? Bağış adı altında alıyorlar evet ama 12 bin ne. Ben de geçen sene verdim ama 1000 TL idi 

(347 puan) tarafından

Elimde form var gittim konuştum vercen diyo o zaman seneye yazdır diyo sanki seneye para istemiycek bide bu çıktı 12 bin 150 TL okulun ibanına atcakmisız sanki özel okul bana çocuklar nasıl okusun resmen soygun bu nereye şikayet etcem 

(4,684 puan) tarafından

Milli eğitim bakanlığına da edebilirsiniz cimere de ama alamazlar öyle bir haklari yok demekten bir halta yaramiyorlar 

(347 puan) tarafından

Milli eğitim bakanlığı sitesi varmı acaba e devlete giremiyom NFC özellikli doğrulama istiyor oda bizim telefonlarımız da yok okul açılınca herşeyi marka isterler ama benim bı çocuğum ortaokula gitcek onun forması defteri kitabı osu busu anasınıfına herşeyi marka isterler zaten deterjan ozon 

-Reklam-
0 oy
(2,523 puan) tarafından

Bizim burda da aynı fiyat istendi ankara da 

Aynı okul mu acaba :D

Valilik imzalı vs vs büssürü şey sıralıyolar mecbur veriliyor ama yoksa kayıt yapmıyolar sadece 2 taksite böldüler

(347 puan) tarafından

Mehmet Emin ilköğretim okulu ya çok saçma tutturabildiginden alıyo masrafları dünya para tutacak zaten bide abisi var oda 5 sınıfa gitcek onada isterler 

0 oy
(665 puan) tarafından

Bu para alınabilecek en üst limit ve mecbur verilen bir şey yasal yani zaten evrak imzatiyorlar sözleşmede yazar parayı okul hesabına aylık olarak yatırma hakkın da var toplu yatırmaya zorlamak yasal değil  

Bu bağış olarak geçmiyor anasınıfı aylık aidatı ya da peşin ödemede yıllık aidatı diye okul ibanina yatırılır 

Bağış kısmında istersen yaparsın istemezsen yapmazsin 

Ben geçen sene özellikle milli eğitimi aradım net bilgiyi ordan aldım kayitta istenen 12 bin TL yasal mecburi ama durumu olmayan durumunun olmadığını belirten evrakı okul yönetimine verip bedava da yararlanabilir 

(347 puan) tarafından

Nasıl oluyor o benim büyük oğlumda var ortaokula gitcek ama konuştuğum çoğu kişi bu miktarı vermemiş 5 yada 4 vermişler 

(4,684 puan) tarafından

Çok pardon yasal ve mecburi olsa her okulda aynısı istenir dimi? Bu okul ne eğitimi veriyor ki ya da okulda ekstra ne olabilir ki bu parayı talep ediyorlar

(1,316 puan) tarafından

@Limonlu kek k her okulda isteniyor ben Şanlıurfa da geçen sene beş bin odemistim bu sene diğer oğluma en az on bin odeyecegim

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Malesef yasal. Bir arkadaş burdan arayıp sormuştu hatta milli eğitim isteyebilir demişti 

(347 puan) tarafından

Çok saçma ama masrafları niye göz önünde bulundurmuyorlar herşeyi marka isterler ama çocuk okutmak da zor artık 

0 oy
(4,064 puan) tarafından

İl milli eğitim müdürlüğünü ara söyle canım şikayet et okulun adını söyle

(347 puan) tarafından

Numarası nedir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
23 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (28 puan) tarafından soruldu