0 oy
221 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,084 puan) tarafından
Başlığa yazmak istemedim, kuşbaşılı pide yapıcam akşama. Demin bir tarifte eti çiğden koydular, öyle pişer mi fırında yoksa önden ben biraz pişireyim mi? O zaman da kuru olur mu :/ 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
dışarıda yediğin pidelerde et çiğden konur. evde hiç denemedim 
(1,084 puan) tarafından
Ben de ilk defa deneyeceğim.  Onların fırınları güçlüdür şimdi, benim ki pişirir mi acaba
tarafından
küçük küçük doğranmışsa pişirir. zaten önceden ısıtılmış fırında pişirirsşn. et çabuk pişer
(1,084 puan) tarafından
O zaman daha kolay ya. Teşekkür ederim deneyeceğim
-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Ben her zaman çiğ koyarım ayarını çok hızlı pişecek şekilde yapma birde domates sosu koyarsan etle , pidenin ortasına çok güzel pişer kurumaz da 
(1,084 puan) tarafından
Birşey daha sorayım o zaman, kuyruk yağım falan yok etim de öyle çok yağlı değil. Olur mu yine de? Domates sosum var koyayım ondan da teşekkür ederim
(1,493 puan) tarafından
Ya ben hazır market etiyle de yaptım tabiki olsa daha lezzetli olur ama bir sorun olmaz bence olmadı domatesin içine biraz yağ karabiber pul biber koyarım sosu zenginleştirmek için yeterli bence
(1,084 puan) tarafından
Yaptım domatesi unutmuşum, eti de biraz fazla koymuşum ama evet market etiyle de güzel oluyormuş.
0 oy
(133 puan) tarafından
Ben cigden yapıyorum 
(1,084 puan) tarafından
İyi içim rahatladı teşekkür ederim herkes öyle yapıyormuş

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 177 göst.
24 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Kimolsam (1,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 345 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
16 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hilal.24 (1,171 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 319 göst.
22 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Boncuk gozlu (551 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,470,401 soru

24,085,360 cevap

331,438 kullanıcı

...