Eşimle 2016 da tanıştık o ara ben üniversite 2. Sınıftım onun üniversitesi bitmişti bi kaç ay konuştuk ben olmaz bizden çok ayrı düşünüyoruz vs dedim ayrıldım o zamanlar bazı düşünceleri ters geliyordu bana sonra aradan 1 yıl geçti o sırada da eşim beni durmadan arkadaşlara falan soruyormuş rahatsız etmek sapık gibi görünmek istememiş bana yazmamış hiç askere gitmeden bir gece önce aradı gelsem 5 dk görüşsek diye kabul etmedim askere gittikten bir kaç ay sonra bi daha aramaya başladı konuşmak istiyorum diye baya kavgalı gürültülü konuştuk anlaşamıyoruz bak dedim olmuyor zorlama dedim 14 şubata iznini denk getirip gelmiş altın bi kolye çiçek falan almış ben kabul etmemek için evde değilim dışardayım dedim 5-6 saat evin önünde beni bekledi en son aşağı indim bi yemek yedik kafede sonra bi baktım arkadaşları kuzenleri falan geldi beni onlarla tanıştırdı ben yine istemiyorum diyorum kavga gürültü askerliğin sonuna kadar geldik askerden gelmesine bi kaç gün vardı büyük bi kavga ettik ben engelledim her yerden askerden gelmiş ailesine eşyalarını bırakıp arabasını alıp benim kaldığım apartın önüne gelmiş 1 gece bekledi öyle çıkmadım en son sabah ev arkadaşım ben üzülüyorum çocuğun haline benim hatrıma çık bi konuş dedi öylelikle çıktım çıktığımda ağlaya ağlaya konuştu zor ikna etti beni ama iyi ki etmiş diyorum şimdi 2020 de nişanlandık pandemi vs derken2022 de evlendik şimdi 11 aylık bi kızım var birde 3.5 aylık hamileyim oğlumuz olacak inşallah eşim hiç birşeyle benim kadar mücadele etmedi öyle çektirdim adama :)) ama nasipse bir şekilde oluyormuş onu anladım
Bizimkisi bir aşk hikayesi romantik komedi macera tadında eşimin işinden dolayı istemediler ve benim ikinci evliliğim bir de. İkinci üniversite okumak için Kıbrıs’a gidip gelirken Ankara’da evlendik gizlice öğrendiklerinde hiç tepki vermediler hatta eşimi çok sevdiler ve seviyorlar da.
En çok mücadele eden benimdir 6 gün nişanlı kaldım 7. Gün evlendim görücü usulü nasıl oldu nasıl bitti anlamadım üstelik hiç tanımıyorum ne çok mücadele etmişim beee
Mücadele verme durumum olmadı gibi evi tuttuk dizdik sonra nikah günü aldik ailelere şu gün nikah günü gelmek isteyen buyursun dedik sürpriz yaptik ☺️
Aileler tanışacak kendini bilmez eşimin köyünden biri bilmem kime istediler de olmadı demiş halbuki yok öyle bisi başkasıyla karıştırmış sa.lak adam. Eşimin bunu öğrenince bana kafa tutması geldi aklıma
1,486,252 soru
24,298,551 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın