+1 oy
1,471 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar albümümü ancak alabildim. Çok duygulandım baktıkça,  evlenmek için verdiğimiz çaba ve emek geldi aklıma.. 

Kim nelere göğüs geldi, kimlere kafa tuttu, ne zorluklardan geçti merak ettim. Bakalım ne fedakarlıklar yapmışız :) 

23 Cevaplar

0 oy
(4,747 puan) tarafından
Seviyorduk ama durumlar el verisli değildi maddi açıdan benim ailem annem ve babam hastaydı tabi bir dünya seylerde döndü babam Kürte kız vermem dedi gelip istediler verdi babam ama sorunlar bitmedi düğün yapamadık durumlar olmadığı için ikide bir sıkıştırıyorlardi ev yaptı eşim ve ev bitmiyordu bir türlü bende işten çıkıp tazminatının bir kısmını eşime bir kısmını babama verdim ama babam eşime verdiğim için beni evden kovdu sonra eşimde kavga etmiş babasinla onuda evd n kovdular babam baya bir süre konuşmadı kınama gelmedi dugunumede zorla getirdiler öyle işte evlendik dahasida varda boşver anlatılmaz 
tarafından
Bizimde ona benzer sorunlarımız oldu Kürt değilde doğulu oluşu, yaşam tarzı falan.. Başka dünyaların insanısınız olmaz, mutsuz olursunuz dediler.
(4,747 puan) tarafından
İşte bir dünya işler
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hiç mücadele etmedim . Hazıra kondum :D

Tanıştık münasip görüldü evlendik 9 yıl oldu :) 20 yaşındaydım 

0 oy
(3,553 puan) tarafından
Allah benim kus kafama tukureyim tasin altina koydugum el orada lkirilsaydi keske 
tarafından
Ne oldu kız :)
(3,553 puan) tarafından
Allah a havale ailesi kendisi de o kadar diyim onlar icin parmagimi yormaya degmez
Allah var gam yok biliyorm bana yaptijlari fitil fitil ciksin insAllah ettik bulduk desinlr kor goze parmak sokarcasina

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 353 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Manolyam (3,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,271 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
+1 oy
6 cevap 313 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu